Фото натпревар #108- Животот во селата-ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Најселска слика имат:

• Вкупно гласачи
    41

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
ааааа не срце,:backa:
нели не е фер да земам метла и да метам нешто што не е мое? :neetaka:
...два пати ги прочитав правилата за фото натпреварот да најдам нешто како член не може со иста фотографија да учествува во разни фото натпреварување и тоа едно по друго ама не најдов и затоа не коментирав, ако нема обврска кон ова тема членот тото нека постира фотографија и нека напише „вон конкуренција“ вака добив дојам дека некои членови се испотепаа да гласат за него само бијонс да не биде прва :D а бе што да ти кажам ...златниот пехар ќе им го земев :facepalm: ...затоа не сакам да ги разочарам ;) нека си отвори тото тема :sekcza: .................:cool:

Оф, мајко мила!
:pipi: лов ју бејби, не те одбивам тебе ...ама така е! седи мирна ќе дојде тото, нека се учи на одговорност и на сериозност, макар е форум ...така ќе тера и во реалити :D

ај да не го дрвите и да не се осеќате дека светот се врти околу вас и некој гласа или не гласа за вас, ние сакаме тема!
@lazarot бујрум!
@Saladin како тргнало спремај си и ти една тема, не се знае тука ништо

Те разбирам..само ако може да забележам дека сепак премногу сериозно и дури делува дека при срце си ги земаш работиве. Релакс, сите овде сме поради љубов кон фотографијата и да споделиме што нашите очи виделе. Натпреварите само ни се мотивација да не го заборавиме форумов. Мене искрено барем на овој натпревар ми се допаднаа сите слики а гласав за Саладин.. пошто насловот... Ало, Хари Потер има! И фотографијата е полна со живот, селски таков, како и сите останати шо прикачивте. Накратко... Се гордеам. И ми е исполнета душава.
Е сега Тото може стварно неможе да отвори тема. Може патува и нема можност да климчи на нет. Така да како второ изгласана (шо е потполно исто како да си била прва) ако сакаш отвори тема. Знам дека ќе дадеш нешто интересно :smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom