- Член од
- 11 мај 2018
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
Имам сонувано како одам по некој рамен пат со мојата помала сестра било денски, здогледувам некоја мала кола како југо нешто, после некое време сме дошле до некоја угорница била кратка, но одвај сме ја поминале, а од страните имало дрва било шума, кога сме ја поминале пред нас имало неколку бараки и јас сум и рекла на сестра ми "што е убаво да го носев мојот телефон ќе го сликав" и таа во тој момент ми го даде нејзиниот Самсунг, потоа како сме влегле во една жолта барака и сме излегле од неа кога сме излегле било ноќе и имало вирчиња на секаде како предходно да врнело и јас сум одела по вировите, сме трчале се до една автобуска станица каде што требало да чекаме 22-ка 22-А или 64-А и таму сум ја сретнала поголемата моја сестра со некоја нејзина другарка, имало многу автобуси изнаредено и не сум можела да видам дали има некој таков автобус, но после некое време од тие автобуси се појавила 22-А и бидејќи чекала долго време и неколку луѓе се качиле на нас не ни застана иако мавтав со раката за да го сопрам и затоа си продолживме пешки во ноќта и околу нас имаше некои продавници за облека.
Се што знам е дека ако сонуваш угорница дека ќе надминеш некој проблем, ама според угорница така бидејќи беше кратка нема да трае долго проблемот, дека ако ја сонуваш сестра ти ќе имаш помош во тешкотии и дека ако ти избега автобус пред нос ќе дочекаш сиромаштија во иднина ако не сега.
Се што знам е дека ако сонуваш угорница дека ќе надминеш некој проблем, ама според угорница така бидејќи беше кратка нема да трае долго проблемот, дека ако ја сонуваш сестра ти ќе имаш помош во тешкотии и дека ако ти избега автобус пред нос ќе дочекаш сиромаштија во иднина ако не сега.