Најинтересна работа е тоа што 70% од машките НЕ ЗНААТ да прават муабет со женски. Добра беше идејава на детево што праша и можеше добра дискусија да се развие ама...
Зборот ми беше, немојте да ми кажете дека не сте виделе убава девојка во бус, не знам по улица, дискотека и да се скамените?
Има мајстори и во оваа "професија". Јас би ги нарекол манипулатори зависи до кој степен може да отиде работата. Но, секако, во склоп на човечката природа е да се размножува. А кога ќе помине добра женска или стоиш до добра женска и САКАШ да почнеш муабет а не знаеш како или ќе почнеш нешто да збориш и ќе тресеш зелени... Сепак и ова е еден вид "наука"
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
... Со вежбање (многу корпи) до совршенство...
ПС 5-6% успешност при пуштање на девојки е одличен процент. А има и мајстори со над 20-30% (и немојте да ми кажете до парите било се, знам клошари со пун чеб шо не знаат да свртат женска и обратно)
Само манипулација не е, едноставно само ги користиш законите на природата и треба многу добро да ги читаш девојките. Се учи понашање а можеш да збориш за најдосадно нешто и да го направиш интересно. Девојчињата ги вози емоција и на нив нема да им биде гајле ако немаш многу пари или не си згоден.
Многу добро се чувствуваат кога ќе ги направип да се смеат и забавно да им е.
Исто така ќе им биде досадно ако цело време им збориш за тоа колку си богат, како толку си успеал и така ќе привлечеш само лесни девојки.
А кога на девојче и се пуштиш така со пристојност и храброст колку и да не си убав или богат ти си пред сите тие кои ја замараат на фб и "фраери" во диско колку и добро да изгледаат и да се богати.
Едноставно учиш да правиш муабет со непознати девојки и луѓе и така создаваш социјална слобода со која што нема да се замараш со други луѓе.
Вие сите што се правите паметни пробајте да направите муабет со девојче непознато и да ја насмеете, ќе се чувствувате толку добро дека на некој сте му го направиле денот добар.
Или имате друга опција, ставајте огласи колку сте богати и барајте придружби кој ниту нема да ве направат среќни ни задоволно.[DOUBLEPOST=1528448868][/DOUBLEPOST]
Најинтересна работа е тоа што 70% од машките НЕ ЗНААТ да прават муабет со женски. Добра беше идејава на детево што праша и можеше добра дискусија да се развие ама...
Зборот ми беше, немојте да ми кажете дека не сте виделе убава девојка во бус, не знам по улица, дискотека и да се скамените?
Има мајстори и во оваа "професија". Јас би ги нарекол манипулатори зависи до кој степен може да отиде работата. Но, секако, во склоп на човечката природа е да се размножува. А кога ќе помине добра женска или стоиш до добра женска и САКАШ да почнеш муабет а не знаеш како или ќе почнеш нешто да збориш и ќе тресеш зелени... Сепак и ова е еден вид "наука"
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
... Со вежбање (многу корпи) до совршенство...
ПС 5-6% успешност при пуштање на девојки е одличен процент. А има и мајстори со над 20-30% (и немојте да ми кажете до парите било се, знам клошари со пун чеб шо не знаат да свртат женска и обратно)
Порано луѓето се запознавале едноставно, на "корзо". Доволно е да ја насмееш и добро да си поминувате, а денес ова со фб сите фраери.
Тие што се најсамоуверени, највеќе корпи попиле и знаат како е неуспехот. Во мое опкружување имам пријатели кои се не толку комуникативни, само во својот круг. Сите имате околу вас такви луѓе и не им иде добро со друштвото.
Успешноста со девојки е можда 3% од запознавање до секс. Е сега ти за 30 дена секој ден пуштај се на 5 тоа ќе бидат 150 девојки и сигурно ќе ебеш по една секој месец.
И не ми зборете сега дека човек треба цел живот да остане само со една. Обично тоа не успева дека глумат некој друг за да им биде врската ама на крај ќе пукне негде.
Подобро е да бидеш лично свој со своја смисла за хумор, свој шарм и ако треба илјадници нека те одбијат ама тие нема да те памтат.[DOUBLEPOST=1528448989][/DOUBLEPOST]
Јас имам проучувано Pick-Up, идеше топ се додека не си фатив женска, сеа да зборам со некоја ќе бидам најголемиот дебил.
Тоа е како и се друго вештина на која треба да работиш континуирано.
Така е другар, тоа е вештина треба цело време да ја тренираш. Неможеш да научиш да возиш точак од книга туку преку многу паѓање.