Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Prodajem IPTV linija za samo 100 evra i to da se placa jednom pa nikad vise. Garantujemo svim klijentama da lista nikad nece prestati raditi nakon placanje.

Imamo vise od 5000 kanale od koje oko 300 su ex yu kanale.

Za vise informacije kontaktirajte nas na skype master.280[DOUBLEPOST=1528302867][/DOUBLEPOST]HELLO PEOPLE

WE GIVE A BIG GIFT FOR YOU

WE SELL IPTV WITH OVER 5000 WORLD CHANNELS

AND OVER 200-300 TURKISH CHANNNELS

ONLY TO BE PAID 100 EURO ONCE AND NEVER MORE!

IT MEANS WITH ONE PAYMENT YOU CAN WATCH FOREVER FOR LIFE!

THE INTERESTED PEOPLE CAN CONTACT ME ON SKYPE : MASTER.280 !
Koji ce tebi da veruje,kad si dosao od svakog si trazio exyu liste,a sada ih prodajes
Ja ti nebih ni dinar dao prevarantu

gariks --pozdrav
posto nudis listu iptv za dugo godina onda ja mogu kupiti od vas listu po dogovoru kao kada potrosis struje toliko placas a i ja mogu vama platit pervo pusti ti ludima listu na kraj godine uplati 10 eura za deset godina ugovor potpisujem veliki pozz.

Daj 10 dena test da vidim kako raboti mnogu kanali treba vreme da se testiraat.
Koji ce tebi da veruje,kad si dosao od svakog si trazio exyu liste,a sada ih prodajes
Ja ti nebih ni dinar dao prevarantu
Kad sam dosao trazio sam samo specijalne kanale, a ne liste, drugog puta bidi povnimatelen i citaj podobro, se nadevam deka nemas problemi so ocite, koj saka test pm.[DOUBLEPOST=1528315102][/DOUBLEPOST]Trazite test 24 sata, ne kupujete pa onda ja sam prevarant je li? pitajte oni sto su dobili moje liste direktno od mog panela da li ja lazem![DOUBLEPOST=1528315803][/DOUBLEPOST]
gariks --pozdrav
posto nudis listu iptv za dugo godina onda ja mogu kupiti od vas listu po dogovoru kao kada potrosis struje toliko placas a i ja mogu vama platit pervo pusti ti ludima listu na kraj godine uplati 10 eura za deset godina ugovor potpisujem veliki pozz.
Zaboravio si i da trazis 2 nedelni odmor na Grckoj

Последно уредено:
Das test i ode panel :D
Dajem test samo onima koje imaju smart tv i daju mac adress, ali ocito je da svi traze test samo da vide koji je server a ustvari niko nije zainteresovan, ako ne dajes test onda si prevarant, a ako dajes free onda si najbolji, ovakvu logiku imaju nasi dragi forumasi

Dajem test samo onima koje imaju smart tv i daju mac adress, ali ocito je da svi traze test samo da vide koji je server a ustvari niko nije zainteresovan, ako ne dajes test onda si prevarant, a ako dajes free onda si najbolji, ovakvu logiku imaju nasi dragi forumasi
Što si onda navalio eskimima prodavati led :D

Последно уредено:
Prodajem IPTV linija za samo 100 evra i to da se placa jednom pa nikad vise. Garantujemo svim klijentama da lista nikad nece prestati raditi nakon placanje.

Imamo vise od 5000 kanale od koje oko 300 su ex yu kanale.

Za vise informacije kontaktirajte nas na skype master.280[DOUBLEPOST=1528302867][/DOUBLEPOST]HELLO PEOPLE

WE GIVE A BIG GIFT FOR YOU

WE SELL IPTV WITH OVER 5000 WORLD CHANNELS

AND OVER 200-300 TURKISH CHANNNELS

ONLY TO BE PAID 100 EURO ONCE AND NEVER MORE!

IT MEANS WITH ONE PAYMENT YOU CAN WATCH FOREVER FOR LIFE!

THE INTERESTED PEOPLE CAN CONTACT ME ON SKYPE : MASTER.280 !

moraa da si lopov neki od one 1 2 3 dan i onda oppp nemanista :)

moraa da si lopov neki od one 1 2 3 dan i onda oppp nemanista :)
Jel znas sta je rekao jedan francuski filozof? Svaki lopov, svaki kriminalac, svaki los covek u razlicitim smislama gleda sebe u drugima, dakle ako si takav sam mislis da i drugi su takvi, cisto onaj ko je somnitelen sumnja u svima. PS : pitaj Laki, pitaj kingiptv i jos drugi koji su dobili moju vecnu listu od mog panela pre 1 mesec jel lista jos radi... PS lista je iz ksportiptv.com , daj sad vi lopovi i prevaranti forumasi ne me zamarajte vise!

pazi ovo.. da dam mac od tv hahaha.
pa tko ce kupit listi bez testa. a trebas bit lud nekom poslat svoj mac od tv[DOUBLEPOST=1528319786][/DOUBLEPOST]
eto daj ovome lopuvu test pa ona zna dal to sve tvoje hahahah... ovaj ti je bandit sa zezalice samo da znas on sve vidi i sve zna :)
ti suti da nebi opet bitka najebala.

interesna lista ;)
Код:
http://cms3.fastiptv.org/playlist.m3u?type=m3u&deviceMac=00:1a:79:39:9a:24

Na forumima ovog tipa se ne prodaju liste. Samo mozes sebi problem da napravis. Kad ti povade korisnike pocinje igra. Neko bi rekao ucena.

pa tko ce kupit listi bez testa. a trebas bit lud nekom poslat svoj mac od tv[DOUBLEPOST=1528319786][/DOUBLEPOST]

a sta ja imam sa bitka?
vec ima 3 liste od bitke :) ako hoces da ti dam jedna :)

Ti si jedan pocetnik sta ne zna nista o smart tv ili o smart iptv aplikaciju, sta moze covek uraditi protiv jednog mac adresu smart iptv aplikaciju osim da izbrisi i da dodaje listu? daj ne seri nadji neka posao jer u ovome sta radis nisi uspesan. jednostavno ne ti ide.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom