Струмица

Е как да се договораме ка не си тука, последна активност пред 10-15 минути :)

Иначе да, досадно е, јас облечех костумо и праам домашно кино, а вии останејте ми со здрааве, убаво да спиите и уживајте у утрешнио, толку голем и досаден ден. :)

Е как да се договораме ка не си тука, последна активност пред 10-15 минути :)

Иначе да, досадно е, јас облечех костумо и праам домашно кино, а вии останејте ми со здрааве, убаво да спиите и уживајте у утрешнио, толку голем и досаден ден. :)

Jas sum oste od pregi u pidzami,saa ke go gleem WAR ,INC. ne oti filmo vrede nesto tuku oti go ima Makedonskoto zname :oeoeoe::oeoeoe:

Го имаш гледано и колку пати? / Чита спојлер? / Ти кажа некој другар? / :)

Добар филм е бе, да утепаш саатипол/два.

на кој канал го дават? и јас ка кажаа оти не излеваме(другаарто) пижамите и гледам сега А1 нешто ОТ, кадар да лафа нешто, и на ком. киснам...

на кој канал го дават? и јас ка кажаа оти не излеваме(другаарто) пижамите и гледам сега А1 нешто ОТ, кадар да лафа нешто, и на ком. киснам...

Na LAP TOP-o ke go gleem,nastegan e filmove i se mislam duri so da gleem,ja BATMAN ja BURN AFTER READING...Gi tepam tii torentte,mama im ebam,se na red slegnuvam koo sum doma :vozbud:

Ај ке наам некој скитник на центаро и заедно ке скитаме. :pos2:

Na LAP TOP-o ke go gleem,nastegan e filmove i se mislam duri so da gleem,ja BATMAN ja BURN AFTER READING...Gi tepam tii torentte,mama im ebam,se na red slegnuvam koo sum doma :vozbud:

Ах, ок мисЉаах на тв да не гледаш...

@oblivion
касно паљаш :) веќе пижамите облечех, саа да пробуричкам низ филмовте шо ги имам на двд па да гледам неш...

Ај ке наам некој скитник на центаро и заедно ке скитаме. :pos2:

Имаш голем избор ... Панчето Бајага на пример.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Назарето и Адем не ти ги препорачувам оти ного пари ќе ти одат по частовки. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ахахаххахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:

EDIT: Абе јбг, веке не ми се ските... Ке почекам после за у селект или платинум прао да оом.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom