Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Дечко... Сашее... значи работата што ти не ја сфаќаш или намерно ја избегаваш е таа дека со 31 година старост не мораш по секоја цена тие 30 мил. да ги фрлаш по вода како демек залудно потрошени пари, тоа е муабетот. А дека за нас се многу 30 тоа да. Но тука те убедуваме дека 2010 сѐ освоивме со таков калибар на фудбалери.
Pls stick to the ages!

Мораш во ваква ситуација во која немаш примамлива средина и услови да платиш и нешто фазла.
Никаде не реков дека ќе бидат залудно потрошени пари, тоа за да го знаеме треба да дојде и да помине една две сезони па да се види како ќе изигра, само го зимам во предвид фактот дека више е стар и дека Интер нема многу пари за давање.
Кога зимаш стар фудбалер имаш низа ризици што се помали на пример кај некој што е под 30, ризикуваш да има дигресија у форма, да се повредува, а да ти цеди буџет со скап договор и плус да ти скине од старт 30м евра.
Дембеле е одличен ама не е сува класа од фудбалер што и на 31 година би коштал 30м евра и тоа на година од истек на договор. Тоа е факт, дури и за моменталниве цени што се вртат, тоа е премногу, класичен сакал и класично поебување кое сака да го направи тотенхем и да изнуди многу пари во ситуација кога у јануар, ако не им потпише договор, за 10 ќе го даваат.
И како што реков, сакам да дојде тука нигде не сум го рекол спротивното, ама се сомневам дека сме спремни за него 30 да дадеме, а за кансело на пример не сакавме 35 да дадеме, кој игра на позиција каде сме апла очајни у случај он више да не е тука.
И еве сеа кансело да не го земат, приморани се да инвестираат и таму, приморани се и крило/крила да земат, да не биде утре еве го дембеле за 30 и доста е за средината, а очајно фали уште еден со поофанзивни карактеристики таму на овој моментален ростер ( тука го ставам и рафиња ).[DOUBLEPOST=1527843634][/DOUBLEPOST]
Со моменталните цени на играчите, за 30М или ќе земеш дете некое и ќе се коцкаш дали ќе се снајде и стане играч или не, или ќе земеш играч во години кој што или му истекува договор, или е незадоволен или евентуално не е у најдобра форма. Пошо да, може Тони Крос може отишол за 25М во Реал Мадрид, ама пошо е Реал. Како што пишал дечкото погоре, Интер за да привлече таков играч треба да го преплати ем кај клубот, ем со плата.
Едни ливерпул, го даваат лукас кој има 30 години на лацио, за 7м евра, играч кој има преку 200 настапи за нив а и лани у сезона кога се пласираа во ЛШ, имаше преку 20 настапи, а овие евреиве си го преценуваат дембеле на 31 година, за над 10м евра од неговата моментална вредност која си добива на дигресија бидејќи е со година дена од истек на договор.
Иначе ете пасторе не требаше да го преплатиме, ама не го земавме пак, на тацна ни беше даден и тоа во јануари кога најлесно може да преплатиш еден фудбалер.
Eне оној тореира од сампдорија има откупна клаузула од 25м евра, ковачич мислам дека би можеле да го договорат за максимум 40, не мора да се улетаме ко да нема утре со 30м евра за 31 годишен играч, поише од 20 не треба да добијат евреите за него у моментов.
Глеам сеа јунајтед за швајни на пример, 2015, 30 години, дале 9м евра ... играч со лш титула зад себе, светска со германија, секаде бил главен играч т.е. еден од главните, 9 милки. Овие 30 за муса дембеле :), дали го користат интересот од кина, па вака му набилдале цена, не знам, ама класично глумење на лудило прават.

Последно уредено:
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Тотенхем билдаат цени, тешко се купува од нив, ала Лацио.

Ова меркато за Интер ќе биде x2 потешко од ланското, Кансело/Рафиња да се задржат, а да се откачат од многу шут а притоа да не ги дадат за џабе (Јоветиќ и Банега).

Веќе изгубивме 10 мил од Кондогбија.

Што се случува со Габивол?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Т
Што се случува со Габивол?
до крај на декември е на позајмица, освен ако не го вратат порано, ама нема никакви најави за такво нешто.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Јас вивелам дека на крајот тоа што ќе го земеме ќе биде многу послабо од Дембеле.
Не знам како не сфаќаш дека ни треба некој што одма прави разлика,а не да развиваме таленти што можеби по 2-3 год би биле јаки играчи.Ете многу се 30, не одрекувам.И на колку би спуштиле?
22-3?
Ќе видиш дека со тие 30 милиони ќе купиме некоја цепеница што наредната година ќе го продаадеме за 10кк.
Гледам пак си засилен дека можело Наинголан,Видал и нз ти кој.Да не испадне на крајот некој од Болоња да земеме за 25 и да речеш дека е кнап играч кој би се развивал во екстра средњак?Па да си ги вадиме очите овде дали чинело летото или не.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Јас вивелам дека на крајот тоа што ќе го земеме ќе биде многу послабо од Дембеле.
Не знам како не сфаќаш дека ни треба некој што одма прави разлика,а не да развиваме таленти што можеби по 2-3 год би биле јаки играчи.Ете многу се 30, не одрекувам.И на колку би спуштиле?
22-3?
Ќе видиш дека со тие 30 милиони ќе купиме некоја цепеница што наредната година ќе го продаадеме за 10кк.
Гледам пак си засилен дека можело Наинголан,Видал и нз ти кој.Да не испадне на крајот некој од Болоња да земеме за 25 и да речеш дека е кнап играч кој би се развивал во екстра средњак?Па да си ги вадиме очите овде дали чинело летото или не.
Јас ден и ноќ би бил за Наинголан и Видал пред Дембеле, пошо се класа над, али јбг. Играчот е добар али ај прифати му и ти дека е стар и дека дигресија ќе доживее од 90% во формата.

Али и Видал за курот ти е браат, стара проблематична пијаница...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Јас ден и ноќ би бил за Наинголан и Видал пред Дембеле, пошо се класа над, али јбг. Играчот е добар али ај прифати му и ти дека е стар и дека дигресија ќе доживее од 90% во формата.

Али и Видал за курот ти е браат, стара проблематична пијаница...
kao gi izvrtues zborovive, ko da si na apovi pa da haluciniras, od toa deka e preskap, i totenhem saka da ne nasedne, go teras muabetot u defektna nasoka koja nikoj ne ja ni spomnal tuka, deka ke ima digresija milion %i ke ima pad.
Svaka ti cast, i posle normalno sakas da se diskutira, pa so vakvi kako tebe ne moze da se ima normalna diskusija, izmisluvas.
Ete vi rekov, dajte eden primer vakov ko dembele, sam vikas deka e klasa pod vidal i naingolan, a od druga strana naogas opravduvanje u 30m evra za nego, odnosno, cudno ti e sto nekoj vika deka ke go preplatat a toa e fakt, duri i za onoj muabet sto go forsirate, denesni uslovi bla bla bla, pak ne mozete primer da dadete vakov, zaso nema.
Eden svajnstajger sto e bog i batina u fudbalot za dembele, na 30 godini go platija 9m evra united.

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.296
30-35 може да биде плафон цена со милион бонуси вклучени во понудата. Реално кеш повеќе од 20 не верувам да дадеме што ипак е солидна сума за незадоволен 31 годишен играч со една година од договорот.
Жоа Марио и Весино ќе бидат стартери на светсково, со пар добри партии лесно можат да се извадат по 30тина милиони за да се покријат рафиња и дембеле, кои реално се огромен напредик во однос на првите.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Кансело е вратен назад срцки, од тоа што читам во последно време Јуве и Манчестер се заинтересирани, Валенсија бара 45М, ај да ги видам како ќе го земат сега назад. Јас мислам дека треба да го заборавиме што побрзо толку подобро за нас.

Инаку никад нема да искешираме 30М+ за Дембеле, никад.

Единствено што ме радува е фактот дека Де Вриј е донесен на фрее трансфер.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
После фијасково со Кансело, кај што Кондогбија отиде за 25 мил, а нас ни бараат 45 за Кансело некој треба да си даде оставка.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
После фијасково со Кансело, кај што Кондогбија отиде за 25 мил, а нас ни бараат 45 за Кансело некој треба да си даде оставка.
Е ај да ја видам таа будала од менаџер што ќе даде 45 милиона за Кансело.Дечкото АБЕР нема од играње одбрана,тоа за класа бек е незамисливо!

А сега (кажи им @Syn) на времето Мајкон колку го дадовме ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Е ај да ја видам таа будала од менаџер што ќе даде 45 милиона за Кансело.Дечкото АБЕР нема од играње одбрана,тоа за класа бек е незамисливо!

Пеп.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585

i marselo nema aber od branenje ama da resat da go prodadat ke mu barat 50+

Kajgana Shop

На врв Bottom