Подемот на крајната десница во Европа

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ете ти го проблемот.

Слободно продолжи со музиката, пивото и останатите пороци, но пиј барем една чаша млеко дневно, потребно ти е`.
Не смејам да пијам бре човече, црн сум и не сум толерантен на лактоза мактоза.

Околу 60% се за криминализација на хомосексуалнота од новите, модерни муслимани.
100тина случаи не беа покренати за насилство врз жените, во муслиманските бракови. Имаш и за тоа, баш беше лани. Забрането е и со камион на мирот да влеташ во толпа, па тоа не значи дека не се прави.
Они ако сакаат нека се и 100%, не се они држава туку религозна група. Исто и христијаните се против хомосексуалноста, исти процент, ретардирани се со чест на исклучоците од обете страни.

Значи, насилството против жени или било кое насилство е криминален акт. Друго ќе беше да имаше закон/акт (не сум правник, појма немам) каде што ќе пишуваше; насилството против жените во исламот треба да се толерира поради нивните религиозни убедувања. Разбираш?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Они ако сакаат нека се и 100%, не се они држава туку религозна група. Исто и христијаните се против хомосексуалноста, исти процент, ретардирани се со чест на исклучоците од обете страни.

Значи, насилството против жени или било кое насилство е криминален акт. Друго ќе беше да имаше закон каде што ќе пишуваше; насилството против жените во исламот треба да се толерира поради нивните религиозни убедувања. Разбираш?
Папата не размислува како тебе.
Да, ама и причината зошто не е покренато обвинението кај дел е покорноста на жената (т.е. не пријавила/признала), а дел имаат религиозна позадина.

пи.ес. Во колку држави во светот се убиваат хомичи, зошто се убиваат истите и по кој основ?

Член од
24 април 2008
Мислења
11.096
Поени од реакции
12.666
Не смејам да пијам бре човече, црн сум и не сум толерантен на лактоза мактоза.
Те излажале, не ти е точна дијагнозата, поздрав си од скопскиов воздух.

Земи пиј минимум една чаша млеко дневно, веќе за месец дена ќе забележиш подобрување на здравствената состојба, особено на психолошката рамнотежа.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Папата не размислува како тебе.
Да, ама и причината зошто не е покренато обвинението кај дел е покорноста на жената (т.е. не пријавила/признала), а дел имаат религиозна позадина.

пи.ес. Во колку држави во светот се убиваат хомичи, зошто се убиваат истите и по кој основ?
Тоа незнам зошто не е покренато, нека се бунат/протестираат пред институциите.

Незнам точно во колку држави убиваат хомосексуалци.
Поради религиски убедувања се убиваат, е сега кога беше каманизмот не се убиваа :D

Те излажале, не ти е точна дијагнозата, поздрав си од скопскиов воздух.

Земи пиј минимум една чаша млеко дневно, веќе за месец дена ќе забележиш подобрување на здравствената состојба, особено на психолошката рамнотежа.
Не сум јас вол да пијам млеко.
kek

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Тоа незнам зошто не е покренато, нека се бунат/протестираат пред институциите.

Незнам точно во колку држави убиваат хомосексуалци.
Поради религиски убедувања се убиваат, е сега кога беше каманизмот не се убиваа :D
Па и се бунеа, беа нападнати.
Тоа е и пораката која се праќа од џамиите во УК, каде одредени луѓе водат прокламаторна политика произлезена од исламската идеологија каде јавно говорат дека тие треба да се убиваат. Дека жената треба да е покорна, дека секој што ќе го напушти Исламот треба да се убие и сл. А кога некој ќе рече дека бурката е алатка за подреденост и треба да се забрани/ограничи, тој е обвинуван за говор на омраза. Јас сум видел и мали деца (4-5 год) кои во Македонија носат бурка, па не ми е логично дека на +30С некој со здрав памет би сакал да ја носи истата. Зборуваме за деца. А од друга страна како контра-коментар се користи дека многумина ќе им забранат да се школуваат. Па нели беше избор!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Па и се бунеа, беа нападнати.
Тоа е и пораката која се праќа од џамиите во УК, каде одредени луѓе водат прокламаторна политика произлезена од исламската идеологија каде јавно говорат дека тие треба да се убиваат. Дека жената треба да е покорна, дека секој што ќе го напушти Исламот треба да се убие и сл. А кога некој ќе рече дека бурката е алатка за подреденост и треба да се забрани/ограничи, тој е обвинуван за говор на омраза. Јас сум видел и мали деца (4-5 год) кои во Македонија носат бурка, па не ми е логично дека на +30С некој со здрав памет би сакал да ја носи истата. Зборуваме за деца. А од друга страна како контра-коментар се користи дека многумина ќе им забранат да се школуваат. Па нели беше избор!
Исто треба и тие имами или незнам што таму да се гонат за говор на омраза ама ги гонат исто колку што ги гонат Ватиканците кога силуваат малолоетни деца.

Според мене, кој сака нека носи бурка, адидас патики, Нирвана маици итн.
Бурката е дел од нивната религија, нивниот дрес код кој е задолжителен, нема љутиш тука. Ти ако си жена, муслиманка и ако тоа ти пречи - напушти ја таа религија што да ти кажам.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Исто треба и тие имами или незнам што таму да се гонат за говор на омраза ама ќе ги гонат исто како ги гонат Ватиканците кога силуваат малелоетни деца.

Според мене, кој сака нека носи бурка, адидас патики, Нирвана маици итн.
Ватиканците се гонат, колку имами се гонат за своите дела?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Исто колку и Ватиканци, неколку.
Имаш саати и саати говори кои можат да послужат како докази, никој од нив не е обвинет.

.............................................................

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Имаш саати и саати говори кои можат да послужат како докази, никој од нив не е обвинет.
Има, и тоа сред Лондон а некој си таму бот (другар на Вотсон) ќе го апсеа дека го научил кучето "да го прави" нацистичкиот поздрав. (салут)

Ти велам, институциите се криви.

Вака цело време вие христијаните, вие муслиманите, вие левичари/десничари и се во круг.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Има, и тоа сред Лондон а некој си таму бот (другар на Вотсон) ќе го апсеа дека го научил кучето "да го прави" нацистичкиот поздрав. (салут)

Ти велам, институциите се криви.

Вака цело време вие христијаните, вие муслиманите, вие левичари/десничари и се во круг.
И кога некој ќе покрене иницијатива, тој е виновен.

Бонус

Член од
24 април 2008
Мислења
11.096
Поени од реакции
12.666
Добро ај оди таму во лабораторијата реди лего коцки.
Ти ги испратив за да вежбаш додека го пиеш млекото, специјално направени за незрели луѓе, ми потврдија од лабораторијата.

Земи фати се за работа.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.420
Поени од реакции
23.282
Алооо типкиве и другарчињата им јавно се декларираат како христијани и конзервативци, засотанати и ретардирани исто како им другарчињата исламисти од другата страна, залудно е да дискутирам за нив кога се заедно со Алекс Џонс, Вотсон и ко. тоа ти кажува повеќе од што е потребно, дури и на која христијанска секта припаѓаат. Радикална секта.
Сватив де, цело време твриш дека се радикални христијани али се уште не даде ниту еден факт како тоа тие се радикални христијани. Едино што даде е ад хоминем и guilt by association.

Алооо типкиве и другарчињата им јавно се декларираат како христијани и конзервативци,
Еве и јас се декларирам како христијанин и конзервативец (како и десетици милиони луѓе ширум светот), и сеа што? Спред тебе сум заостанат и ретардиран а? Кој фактор си бе па ти, о рандом типац на интернет, па вака лесно да пресудуваш?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom