Sigurno si zapoznaen deka nema i gaska i maska taka? Nikogas i nemalo , niti pak nekogas ke ima.
Duri ti odeja ajde da recam vo korist na tvojata agenda, zamisla ili sto i da ti se motalo niz glavata strancite bea super, sekoj post, nekogas i nekolku pati vo ist post gi vospevase, se krstese, more prdese od radost kako strancite vaka taka onaka. E pa stigna smetkata. I vikas ke ne zakrpele a? Nemoj da mi recis deka voopsto i ne ti padna na pamet vakov razvoj na nastanite. Se samo rozovo ti se gledase a ?
Taka da izvini ama ova nema vrska so nikakva kleveta. Toa deka ti si se pravel ili si bil slep na oci i ne e nekoe opravduvanje. Ama kjuti barem eksterno ukinaja. A da ukinaja i radiodifuzna taksa i evtina tarifa vovedoja
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
[DOUBLEPOST=1527628044][/DOUBLEPOST]
Jas pred nekoj den dobiv povik od nekoja prezentacija za pernici , kebinja i soznam tamu sto. More najkulturno so ime prezime me pokanija na prezentacijata. Ne ni morase da prasam, sami mi kazaja deka ima besplatna vecera i pijacka i nekoja nagradna igra i bla bla bla. A mene kolku sto me drzi umot niti sum im dal nekogas broj, niti ime ili prezime, niti pak kaj ziveam. Sumliva rabota