110.
The Bank Job-8
111.
Marshland-8(Р)-Филмски клуб
112.
Den of Thieves-9-Уф многу ми се допадна нема слаб сум на вакви филмови Heat го има својот наследник иако сепак си има она вадење на муабет од моментот,а каде е тоа,а каде е она...
113.
Brigsby Bear-8-Исто многу добро склопено
114.
Andre the Giant-8
115.
Bean-7.5-Многу одамна го имам гледано решив да си ја освежам меморијата.
116.
12 Strong-5-Американците својте првљаштини од злодела неможе да ги исперат ни преку 1000 филмови кои ќе ги исерат од нивната фабрика за brainwashed war propaganda и тн...
117.
Hanna-7
118.
Red Eye-6(Р или не ? )
119.
16 Blocks-6
120.
Hostage-6
121.
All Is Lost-6
122.
The Kingdom-6
123.
The Brave One-6
124.
The A-Team-6/7
125.
Running Scared-7.5-Добар али чуден(so bi rekol mojot veren drugar anon sigurno ne e pocuden pd tebe hehehe vlazni gakicki ajde srce)
126.
The Thieves-7
127.
A Man Apart-6
128.Peter Rabbit-7.5-На вакви филмови влегувам со клизачи и ги унакузувам ама ми се допадна овој бе Xd
129.
You Were Never Really Here-7.5-За ова што ќе го зборувам сега мора внимателно да се изразиме:Коа го видов траилерот за прв пат си реков oh boy this is gonna be huge one доаѓа ден за гледање и ова се резултате од извршената аутопсија:Беше мрачен,шкрипеше,имаше насилство,имаше глума леј Џоаник Феникс е брате чудеси и тоа актеров го знам од од од(гуглам) најдов Reservation Road и тогаш ми беше таков целиот у депреси,солзи,фрки,нервоза,таков трепереше целиот тс таква и беше темата на филмот НО сакам да кажам дека добро се носеше и после тоа беше забележан во прирачникот на whatto и од тоаш со Фениксот стално се дружиме и да ви кажам право до сеа ме нема заебано.Е сеа да се вратиме на филмот мм имаше елементи добри,беше конфузен,делови-флешбекс она некој насилни сцени но не доволно насилни како да сакаше да биде нешто големо ама некако упс down,имаше убава кинематографија моментот кога влагаше во езерото кога ја оставаше мајка му беше стварно многу добра сцена,го имаше оној класичен Инди-Шмек незнам колку ја пратите таа сцена ама за пример ќе го земам Cold in July или пак може Blue Ruin,It Follows,Don't breathe сеа ми текна и на It Comes at Night така да имаат на некој начин препознатлива линија на снимање не велам е лошо баш напротив навистина ми се допаѓа но ете ќе треба да се репризира да бидеме повеќе на чисто....Добар филм ама тука го оставаме на 7.5 инаку слушнете ја рецензијава од 2 минути,кои најде одлични зборови да го долови.
https://www.youtube.com/watch?v=TBdnW1uhSNI
130.
Lady Bird-8-Коа се појави девојкава прво на што ми текна си реков девојкава личи на корито после одреден период си реков ајде преиспритај се малку,ајде да ги вложиме напорите кон филмот наместо кон нејзиниот физички изглед и си реков еј ајде малку посериозно значи темата на филмот е таа која што е јадење хипстери за доручек,хомосексуалност,правци во животот,и родител со дете односи и како во реалноста допринесува за констатна расправија за на крај да заклучиме дека одговорот лежи во парче хартија и да коа уште еднаш дебатирав со себеси дојдов до она финалниот продукт и сфатив дека Лејди брд всушност личи на даска за пеглање алишта и верувајте ми ако го немате гледано филмов под хитно шкрапнете си го и уверете се и самите дека не лупетам.
131.
Molly’s Game-8-Уф ОД КАДЕ ИСКОЧИЈА ОВИЕ ЦИЦКИ?ОД КАДЕ СЕРИОЗНО ОД КАДЕ ?ОК.
Значи кој и да го правел филмов играл на карта нејзините цицки да бидат како главен приоритет за филмот.Може да глумиме слепи,може да си ќутиме но ФАКТ 90% од филмот го помина со отворено деколте и немам ништо против тоа навистина.Кој и да го правел кастингот,кој и да одлучувал за тоа што ќе носи ја донел до совршенство НО ова е уште еден ФАКТ ако немаше филмски вештина и моќ ќе ја гледавме на brazzers па по таа основа нејзините цицки не ја донеле онаму каде што е туку тоа што го поседува како актер,а во случајов покажа мудрост,добра ДИКЦИЈА,правец,соочување навистина и општо генерално е многу добро скоцкан филмот.Браво
Па тоа е дечки од мене за месец Април 131 not bad at all.