Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Ставрогин

Со тебе зборевме за мечов? Мислам ти напиша на темава дека мечов имал сомнителни квоти.
Старо е ова 2-3 години иначе (пошто не знам што сте збореле, ако било нешто во последно време...не, не бил тој меч :D )

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Just a few days before the French Open, the tennis world was rocked by another match-fixing scandal on Thursday.

Nicolas Kicker, the 84th-ranked men’s player in the world, was found guilty of “contriving the outcome of a match” in June of 2015 at the ATP Challenger tournament in Padova, Italy and another match at the ATP Challenger tournament in Baranquilla, Colombia.

The news caught everyone, including Kicker, by surprise as the 25-year-old Argentine was slated to practice twice today with Kei Nishikori to continue his preparation for Roland Garros.

https://www.actionnetwork.com/tennis/article/nicolas-kicker-match-fixing-tennis-betting-scandal[DOUBLEPOST=1527435119][/DOUBLEPOST]PARIS — The Tennis Integrity Unit announced Thursday that 84th-ranked Nicolás Kicker had been found guilty of match-fixing offenses, making him the highest-ranked player at time of conviction to be punished by the unit.

His penalty has not yet been determined, but he will be prohibited from entering sanctioned tennis tournaments while awaiting that decision.

The announcement came just before Kicker was to be placed in the French Open draw on Thursday evening at Roland Garros. Mark Harrison, the spokesman for the T.I.U., the sport’s watchdog body, confirmed that his organization had removed Kicker from the entry list for the tournament, which begins Sunday, before the draw was made. Kicker had been on the tournament grounds Thursday and was scheduled to practice.

Последно уредено:
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Verdasco-Nishioka ocobol,eden set edniot e povreden drugiot set drugiot.Sea na Nishioka grc go fati .... Mnogu utepan mec.... A i Goffin govedoto gubi od Haase :D

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Го искина грч на Нишиока при крај на 5 сет,а овој Вердаско бандажираше десен зглоб.Па така да ако го игра некој наредно коло пошто еве го сервира за меч ваљда ќе го добие да го има тоа на ум :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ostapenko 50 neiznudeni vo 2 seta.. enough said :)
Таков и е стилот на игра неа или винери или неизнудени нема трето.

И зошто уопште во први кола играте жени, повеќе се исплати да бркате изненадувања, секој слем минимум 3-4 од фаворитки со 1.2 и помали квоти лагано губат во први две кола.

Порадо би се кладел на 1.7 квота во 1/2 финале кај жениве него ли на 1.1 во прво коло

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446

И зошто уопште во први кола играте жени, повеќе се исплати да бркате изненадувања, секој слем минимум 3-4 од фаворитки со 1.2 и помали квоти лагано губат во први две кола.

Порадо би се кладел на 1.7 квота во 1/2 финале кај жениве него ли на 1.1 во прво коло
Ja staviv na eden tiket so 18 favoriti za prvo kolo, sigurno ke zaebe ushte nekoj. Ne mi e toa poentata, samo sakam da dolovam deka sama ja podari pobedata na Kozlova. Znam kakov i e stilot na igra, nemora toa da mi kazhuvash :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За утре Милер ми изгледа како value bet богами.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
За утре Милер ми изгледа како value bet богами.
Немој бе брат, овај Милер е катастрофа барем на земја а овај психопатот има и тоа добри шанси да го добие, башка и врза некој добри резултати.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Me iskara za zoshto sum igral zheni na 1.10 koef, a pishuvash value za Muller na zemja.
2.55 со Гублис е. За мене тоа е Валуе :D

И скраја да е да карам луѓе за нивни типови, онака си пишав зашто ја не ги играм жените.

Милер ми е повеќе тип во смисла на тоа дека вреди за квотата не би требало огромна да е разликата меѓу Гулбис и Милер утре....па дури и да изгуби 3-0 нема да ми е криво, не го постирам како сигурица или утакмица што треба на тикет да се стави туку ете, ако сака некој да брка подобра квота што според мене не треба да е толкава...што да не :D

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461

Да и стилот и е да напраи 14 дупли грешки, у 10 гема на свој сервис. Секој брејк со дупла и го даде, само она ме бутна се и ебам мртво.
Првиот сет од 18 поени шо ги зема Козлова на туѓ сервис, 9 беа дупли грешки. Уште не верувам што гледав.

Kajgana Shop

На врв Bottom