dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
 - 25 декември 2010

- Мислења
 - 43.427

- Поени од реакции
 - 85.400

Старо е ова 2-3 години иначе (пошто не знам што сте збореле, ако било нешто во последно време...не, не бил тој меч
 )Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Старо е ова 2-3 години иначе (пошто не знам што сте збореле, ако било нешто во последно време...не, не бил тој меч
 )Таков и е стилот на игра неа или винери или неизнудени нема трето.Ostapenko 50 neiznudeni vo 2 seta.. enough said![]()
Ja staviv na eden tiket so 18 favoriti za prvo kolo, sigurno ke zaebe ushte nekoj. Ne mi e toa poentata, samo sakam da dolovam deka sama ja podari pobedata na Kozlova. Znam kakov i e stilot na igra, nemora toa da mi kazhuvashТаков и е стилот на игра неа или винери или неизнудени нема трето.
И зошто уопште во први кола играте жени, повеќе се исплати да бркате изненадувања, секој слем минимум 3-4 од фаворитки со 1.2 и помали квоти лагано губат во први две кола.
Порадо би се кладел на 1.7 квота во 1/2 финале кај жениве него ли на 1.1 во прво коло

Немој бе брат, овај Милер е катастрофа барем на земја а овај психопатот има и тоа добри шанси да го добие, башка и врза некој добри резултати.За утре Милер ми изгледа како value bet богами.
Me iskara za zoshto sum igral zheni na 1.10 koef, a pishuvash value za Muller na zemja.За утре Милер ми изгледа како value bet богами.
2.55 со Гублис е. За мене тоа е ВалуеMe iskara za zoshto sum igral zheni na 1.10 koef, a pishuvash value za Muller na zemja.

Да и стилот и е да напраи 14 дупли грешки, у 10 гема на свој сервис. Секој брејк со дупла и го даде, само она ме бутна се и ебам мртво.Таков и е стилот на игра неа или винери или неизнудени нема трето.
И зошто уопште во први кола играте жени, повеќе се исплати да бркате изненадувања, секој слем минимум 3-4 од фаворитки со 1.2 и помали квоти лагано губат во први две кола.
Порадо би се кладел на 1.7 квота во 1/2 финале кај жениве него ли на 1.1 во прво коло