Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уплати и некаде викенд на спа, ако те праша зошто не идеш ти, кажи и си заслужила време само за себе, бла бла, функционираТоп термини, само ќе ми се качи на глава подобрата половина дека нема да можам многу вечерни прошетки да имам со неа, ќе мора да се селектираат и балансираат утакмиците.
Гуд тајм ту би сингл.Топ термини, само ќе ми се качи на глава подобрата половина дека нема да можам многу вечерни прошетки да имам со неа, ќе мора да се селектираат и балансираат утакмиците.
Dobar predlog,ama maski mozok.Sto bi plakjal SPA,koga moze da si pusti tiketce so utakmicive koesto mozda ke iskociУплати и некаде викенд на спа, ако те праша зошто не идеш ти, кажи и си заслужила време само за себе, бла бла, функционира![]()
Ехее ја топ тактика си направив и со другарките, година дена уназад ги носам по ракомети и фудбали као демек ај бе дружете ме, се опседнаа, дочекав да ме прашуваат секој ден кога ќе почнело светсковоDobar predlog,ama maski mozok.Sto bi plakjal SPA,koga moze da si pusti tiketce so utakmicive koesto mozda ke iskociPa ke idat na podolg odmor posle svetsko u Grcka,Crna Gora ili Turska
![]()
Може со такви си опколен ти ама генерално грешиш, се повеќе се интересираат и разбираат денес само повеќето се срамат да дискутираат. Табу беше пред десетина години, сега веќе не.Женските може не гледаат фудбалски натпревари секој викенд, ама гледаат европско или светско само да се во тек со случувањата, каде сите таму и они, а не дека навистина ги интересира тоа.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ако ги интересира цела сезона дома нема забрануваат да се гледа фудбал. Знам како е за викенд кога има натпревари, а како е за вакви случувања кои ги гледа цел свет.Може со такви си опколен ти ама генерално грешиш, се повеќе се интересираат и разбираат денес само повеќето се срамат да дискутираат. Табу беше пред десетина години, сега веќе не.
Како суптилно да се пофалиш дека имаш девојкаТоп термини, само ќе ми се качи на глава подобрата половина дека нема да можам многу вечерни прошетки да имам со неа, ќе мора да се селектираат и балансираат утакмиците.
Друго е тоа, јас не ги зборев таквите, општо зборев дека бројката се зголемува, не е како изминатите годиниАко ги интересира цела сезона дома нема забрануваат да се гледа фудбал. Знам како е за викенд кога има натпревари, а како е за вакви случувања кои ги гледа цел свет.
Истите тие вчера дознаа кои екипи играат и први беа на заедничко гледање на финалето во ЛШ, а први ќе бидат и кога ќе почне светското.
Има и такви што ги интересира и се срамат да дискутираат, ама тие никогаш нема да забранат гледање на фудбал или баш во тој момент да бараат шетање.
Уплати и некаде викенд на спа, ако те праша зошто не идеш ти, кажи и си заслужила време само за себе, бла бла, функционира![]()
Селекторот или некој од нивната федерација (ако е точен преводот од арапски) рекол дека ќе биде во конечниот список кој ќе биде потврден на 4 јуни, но еве првата против Уругвај сигурно ја пропуштал.