Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Топ играч е Фекир иако мислев ќе бараат крило плус напаѓач. Ваљда овој двете работи ќе ги брка пошто игра неколку позиции.
Туку што правиме за голман и стопер?
Ласелс се спомнува за стопер. А за голман Батленд. Иако талјаниве го упикуваат Донарума, кај нашиве ништо нема

За голман најверојатно ќе си останеме со Кариус. Ова е извадок од последното што го има пишано Џојс.
And they are also interested in the Roma goalkeeper Alisson, with Simon Mignolet poised to leave.

The Italian club, who Klopp’s side beat in the Champions League semi- finals, are reluctant to sell the Brazilian. The price would be inflated given that Liverpool paid Roma just £36.9 million for Mohamed Salah last summer and have seen his value soar since. If there is no change of heart from Roma, then Liverpool may opt to use Danny Ward as back-up to Loris Karius next season.

За голман најверојатно ќе си останеме со Кариус. Ова е извадок од последното што го има пишано Џојс.
Алисон нема шанса да ни го дадат. 100 милиони ќе бараат.
Батленд се шпекулираше уште пред некој месец. И глупост ќе е да не се земи голман. Кариус не е стабилен.
Се надевам и на стопер. Да е до мене два би зел и би ги избркал Матип и Ловрен

Ако, убаво е тоа уште малку нека си спечали. Јас да сум како него до 45 ќе продолжам.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

На РМЦ наводно пишувало дека ПСЖ ќе добиеле бан поради непочитување на ФФП. Нека провери некој подетално дали пишува навистина вака, мене ова ми е многу почетничка грешка што се вика ако не ги промислиле некои работи. Може нема да го откупат Мбапе и ќе се извадат.

Атлетико почнале преговори со Монако за Фабињо.

Јунајтед исто преговараат, но сеуште немаат направено понуда.

Лусиен Фавр не го сакал во Дортмунд затоа и се откажаа од него

According to @DiMarzio, Napoli are chasing Zenit's 23-year-old Argentine midfielder Leandro Paredes, and have made the first contact with the Russian club.

Последно уредено:
Наполи сезонава се "заеба" со слабите тимови али мафијата решила наредна сезона да завршат први.

Мислам дека ќе играат полош фудбал и ќе бидат понеефикасни против послабите екипи.

:ROFLMAO:

Овој да ги види нашите бекови шлог ќе го мавне :ROFLMAO:

:ROFLMAO:

Овој да ги види нашите бекови шлог ќе го мавне :ROFLMAO:
Овој како во еден филм со Двејн Џонсон кога го поставија за шериф и прв ден ги собра вработените и им вика сите сте отпуштени :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom