Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е крив ниту Де Врај, ниту Лулиќ...туку Инзаги идиотот и неговиот потег "а ла Спалети" со ваѓањето на Имобиле и ставање на два дефанзивни играчи, сакајќи да чува резултат уште од 75та минута.
Крајно идиотски потег, ко свесно да им кажа на Интер "еве на, напаѓајте" а овие до тогаш неможеа да го помирисаат голот на Страхоша.

Најнезаслужено место во ЛШ уште од пред 6 години кога Милан у последно коло ја избаци Фиорентина од трето место. Цела сезона немаат никаква игра, и пак ќе играат ЛШ (n)

:tvg:

2ep3wjn.jpg

OH NOOOOOOOOOOO!!! :pos::pos::pos:

striscione-4.jpg

Кое мртвиило од екипи. Од овие две екипи пола салам екипа не можеш да составиш.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Леле колку срам ме фаќа кога ќе помислам дека со овие до пред две недели водевме мртва трка за ЛШ. Бруки! :cenzura:

De Vrij se zacementra prv tim u inter naredna sezona

Inace Inzagi go naprai istiot poteg so Spaleti go naprai protiv juve , i ete ti rezultat.

Realno Lazio zasluzija da idat vo liga sampioni , cela sezona gi ebe var i od nisto napraija tim . Ama fudbalot e govno od igra i na kraj Vesino ni obezbedi LS.

Де Врај човече го ставија да игра и нормално се деси нешто со него поврзано со резултатот, направи пенал. Не знам како можеше Инзаги да го стави во игра. Не ми се веруваше уште прееска кога видов дека ќе стартува, а и уште ми се врти тоа прашање во глава. Освен ако нема договор со Интер туку со друг клуб, дури тогаш ќе разберам зошто игрла ова вечер

Паметен избор на Де Врај :D сака да игра ЛШ не Европа лига наредна сезона

Лукаку место Лулич требаше да влезе а не место Имобиле, Инзаги сам се заеба... неискуство или незнам што... ама тренериве често го јадат таке коа го ваѓаат напаѓачот...

Де Вриј сакал или нејќел за пеналот небитно, секако ќе го свират на олимпико...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Де Врај човече го ставија да игра и нормално се деси нешто со него поврзано со резултатот, направи пенал. Не знам како можеше Инзаги да го стави во игра. Не ми се веруваше уште прееска кога видов дека ќе стартува, а и уште ми се врти тоа прашање во глава.
Prosla tekma spasi cist gol za 1-3. Lacio posle izramnija na 2-2 i ke tepaa, ama Caicedo e najlosiot napagac u istorija na Serija A.

Инзаги во еден натпревар си ја уништи одличната сезона. Најглупа тренерска одлука во историјата на фудбалот.

Можеше да не го игра или да го извади на 2:1, голем ризик беше и се претпоставуваше каков потег може да направи. Им подарија и играч и ЛШ. Сега и Милинкович-Савич и Луис Алберто нека му ги продадат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

OH NOOOOOOOOOOO!!! :pos::pos::pos:

striscione-4.jpg

Кое мртвиило од екипи. Од овие две екипи пола салам екипа не можеш да составиш.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Леле колку срам ме фаќа кога ќе помислам дека со овие до пред две недели водевме мртва трка за ЛШ. Бруки! :cenzura:
А најјако е тоа што Лацио изиграа 3 пати подобро од Рома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom