10 души тука ми се смеете се праите дека сте паметни и дека Грција не дупи како сака ..
Ок правете што сакате, но за 7 дена јас ке ви се смеам по што сте со испрани мозоци од времето на Груевски ..
Незнам како да би се објасни , за Грција беше битно ерга омнес и уставни измени , Заев тоа го потврди и они добија што сакаат..
Ова околу името е мала драма за вас што се палите , значи името е одбрана од наша страна неможе Грција да ти каже како ке се викаш со новото име , битно ке се смени и сега тоа е тоа ..
За крај никој нејќе да се смени името но ова е добра придавка и мислам ке помине на референдум а тоа дали ке го наместат нејќам да коментирам ..
Груевски бил патриот кој тајно договарал име и закон за јазици сред лето при негови медиуми , а Заев бил предавник кој јавно потврдува ..
Јас искрено нејќам да се смени но мора бидејки и Европа и Америла притиска , затоа му помогнаа на Заев да дојде на власт со бомбите ..
Вмро за мене со тој цел криминал и скриени убиства е избришана партија во наредни 10 години ..
Мицковски е само пион на Грујо !!