- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.475
- Поени од реакции
- 12.027
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освоија пред 2 години, не замарај.Мислење за Евролигава утре? Мислам ЦСКА би требало да добие, ќе има доста поддршка од православните браќа на трибините, а и редно е да освојат и тие еднаш, секоја година газат и таман дојде ф4 се усеруваат.
Да победи, во животна форма е малиот.Ѕверев плус или да тепа?
Е тука во право си. Sorry.
Лани другар мој проба да брка нула на некоја од германскиве екипи и пропадна в дупка. Се заинаетија овие 6-7 кола немаа нерешено а тој падна на -70000 ден. Остана и без пари и ја прекина серијата.
Имаше и еден брат, скопјанец едно книжуле напишано за прогресивно кладење - како најлоша стратегија и сигурен банкрот.
Каква ти е оваа прогресија пријател, да не си имал 2ка по математика?Прогресија со +2000 денари на секој нареден недобитен тип, коеф. 3
- 2.000 недобитен
- 6.000 недобитен
- 12.000 недобитен
- 20.000 недобитен
- 30.000 недобитен
- 42.000 недобитен
6 пати без нерешено.
7 пат ризикуваш 46.000 денари за профит од 4.000 денари.
Вреди? Не.
Инаку анализата ти е супер.
Не знам, уморен е многу, и вчера и денес физички кризи имаше, можно е да излета утре или задутре.Да победи, во животна форма е малиот. А и нема ни респект ни страв.
Не. Точна ми е.Каква ти е оваа прогресија пријател, да не си имал 2ка по математика?![]()
Рачунај дека ова му е 3та последователна недела, и утре го игра 12тиот меч во изминатите 18 дена.Да победи, во животна форма е малиот. А и нема ни респект ни страв.
Ако може да објасниш разликата меѓу обична коцка и ова што го напиша?
Во профитабилно кладење на долг рок треба СИГУРНО да има пари ако неможеш да го докажеш тоа не наведувај некој у стратегија што може на улица да го остави. Зошто во ова има пари ама не е сигурно е како да играм на апарат има пари ама на секој 1000 денари што ќе оставам 700 ќе добијам.
@Krstev
За да погодиш на 15ти пат икс,а да не банкротираш до тогаш т.е да ти стигнат тие 10 000ев,треба првиот бет да ти биде помалце од 1 евро.
Прогресија со +2000 денари на секој нареден недобитен тип, коеф. 3
- 2.000 недобитен
- 6.000 недобитен
- 12.000 недобитен
- 20.000 недобитен
- 30.000 недобитен
- 42.000 недобитен
6 пати без нерешено.
7 пат ризикуваш 46.000 денари за профит од 4.000 денари.
Вреди? Не.
Инаку анализата ти е супер.
Не наведувам никој на ништо. Ете ти играш покер долго време и кажи ми дали тоа е посигурно и дали не е коцка?
Немој погрешно да ме разбериш но секој вид на игра која си ја разработил до макс и на која си се посветил може да ти донесе одреден вид на профит, каков зависи од мн чинители.
Профитабилно кладење на долг рок кажав како според мене, СИНГЛ натпревари или можеби DNB повторно по ЕДЕН натпревар сингл.
Прогресијата е за некој со многу кеш. Кеш кој може да си дозволи да го изгуби и кеш кој не е за МКД стандарди. Она погоре дека НЕ е сигурен начин на добивка не знам како успеваш да го прочиташ поинаку...
.
По дифолт е разбирливо дека никој на форум нема доволно кеш да игра прогресивно и незнам зошто уопште луѓето размислуваат за тоа, најбрз начин до банкрот ти е тоа.
П.С Да ја играм покер и знам колку опасна може да биде варијабилноста и кога си најдобар играч на масата може со недели да губиш, ако на секој изгубен бај ин одев на поголемо ниво сега ќе бев 10 пати банкрот.
Ќе те лимитираат ако играш онлајн на долг период.