Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Се думам и јас, многу безвезе избор ми остана.

Ај Вотфорд за инат од драгонов...за со х да поминиме и двајцата.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Сепак требаше Палас

толку од мене за сезонава, повеќе среќа догодина

Толку и од мене, но на крај нема ни да има победник :D

13.05. 16:00 Crystal Palace - WBA
13.05. 16:00 Huddersfield - Arsenal
13.05. 16:00 Liverpool - Brighton
13.05. 16:00 Manchester Utd - Watford
13.05. 16:00 Southampton - Manchester City
13.05. 16:00 Swansea - Stoke

Овие ви се за последно коло. Гледајте да е решите на крај :D

Untitled.jpg

Толку од мене, ама добро е сепак до полуфинале дојдов.
Со среќа на останатите (y)

Дали ако на крај ако не испадне никој и двајцата сме победници или тој што го одбрал Челзи покасно? :( :(

Свонси за мене.

Кој би рекол дека 16 кола ќе се игра, толку немаше ни кога бевме 50 во игра. Не знам, ако некој има идеја како да е решиме нека сподели. Или во најдобар случај ќе испадни барем еден од вас и ќе се заврши по правила. :D

Ако идат даље и двајцата да погодуваат ЛЕ победник...ако погодат и тоа и ЛШ победник...и ако не...кој ги ебе и двајцата нека се борат до смрт :D

Па ако нема конкретно правило досега за ваква ситуација и ако поминеме и двајцата наредново коло тогаш ќе продолжиме и следна сезона [emoji16]

Се шалам, ако поминеме и двајцата тогаш и двајцата победници, што знам...ако нема конкретно правило, а сега да наметнеме некое би било на штета на некој од двајцата.

Ќе размислам за тим за некој ден јас...последно коло е, карамбол ќе биде.

Ај Манчестер Јунајтед за мене.

Мислев ги имам одбрано претходно и се двоумев помеѓу Крисал Палас и Хадерсфилд. Првиве читам демек Хоџсон сакал да даде шанса на некои млади, а Хадерсфилд чекав да брка опстанок против Арсенал ама Челзи им даде опстанок и валда ганериве ќе сакаат да го испратат Венгер на достоинствен начин.

И утрово гледам не ги имам одбрано нашиве и реков ај да навиваш против Јунајтед утре:icon_lol::icon_lol:

Па и онака ништо фајда од победа не би имале :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom