Nekoj od polozitelno direkno dobivaat ukaz a nekoj odat na proverka od vice prezident i tamu ti e posledno ili ukaz ili otkazMozhe nekoj da mi objasni kakva postapka e proverka ot viceprezidenta? Dali e taja proverka pred potpis?
Nekoj od polozitelno direkno dobivaat ukaz a nekoj odat na proverka od vice prezident i tamu ti e posledno ili ukaz ili otkazMozhe nekoj da mi objasni kakva postapka e proverka ot viceprezidenta? Dali e taja proverka pred potpis?
Април 2017Кога беше на интервју?
Исто и јас бев април и сум со истипт статус. Ќе се смене овој месец. Која ден беше на интервју?Април 2017
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
На 5 Април 2017Исто и јас бев април и сум со истипт статус. Ќе се смене овој месец. Која ден беше на интервју?
Исто сум и јас со овој статус, веќе 3-4 месеци. Интервју крај на Април 2017.Веќе три месеци стои вака, дали има и некој други како мене што чекаат.
Поздрав.
jas cekav 8 meseci.На 5 Април 2017
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Со какви документи аплицираше? ПоздравИсто сум и јас со овој статус, веќе 3-4 месеци. Интервју крај на Април 2017.
Па ќе видиме што ќе не снајде следно.
Чекaј бе Буцкo,нели ти нaпишa декa прoверкa oд вицетo е oбaвезнa вo прoцедурaтa зa сите кaндидaти? Или не?
Koga imas podneseno za grazdanstvo i od koe mesto Sk ili sofija?[DOUBLEPOST=1526044789][/DOUBLEPOST]
Koja god imas podneseno i od kade sk ili sofija ?Од фебруар до сега бев со
Од денес еве и кај мене
Иначе сум со оригинални докуименти од баба и дедо крштеница, што е следно? Што понатаму?