Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Drugarcinja... Nezz zasto ne si uzivkate i igrajte sto sakate i kolku sakate ... Pisete tipovi, za toa e temava. Ne za kenjanje.

Inace relax mene mi e cool ... Momentalno 200evra se ispod 2% od mojot bankroll :)

Drugarcinja... Nezz zasto ne si uzivkate i igrajte sto sakate i kolku sakate ... Pisete tipovi, za toa e temava. Ne za kenjanje.

Inace relax mene mi e cool ... Momentalno 200evra se ispod 2% od mojot bankroll :)

Дај кажи некој друг ваков тип, овој одлично помина. А со анализите кои ги правиш и не гледам како не би поминал.

Па кога ќе кажеме тип ако промашиме ти не пцуеш. И тебе не ти се наоѓа крајот. :icon_lol:

Некни за 300 евра се разочара од Кошарката како спорт откако те заеба Торонто -5.5 хендикеп во втората утакмица. Сега многу ми си релакс за 200евра.

Abe videte vaka... Vie ste bolni forumdzii site do eden... Koj ve ebe... Ne si ja zamaram glavata tuka so vas ... Nema sansa....

Некни за 300 евра се разочара од Кошарката како спорт откако те заеба Торонто -5.5 хендикеп во втората утакмица. Сега многу ми си релакс за 200евра.

Od nekni do denes 5 dena pominaa.
I ne bese se okolu parite, tuku kolku loso izigraa Toronto a Derozan mi zavrsi tocno na granica. Relax

Мислам дека он беше ликот што пробуваше да ги продаде ролерките овде за да има да се клади.:ROFLMAO:

Мислам дека он беше ликот што пробуваше да ги продаде ролерките овде за да има да се клади.:ROFLMAO:

Да, ама во меѓувреме му дојде кокаинот од Колумбија, го дистрибуира низ Германија и сега 200 евра му се 2% од банката.

Шкупи-Пелистер за 3+ од 1.90 на 1.30 падна и беше блокирана на бет365 еве сеа за 18 минути 3 гола паднаја... Некој се опарил денес изгледа :D

Шкупи-Пелистер за 3+ од 1.90 на 1.30 падна и беше блокирана на бет365 еве сеа за 18 минути 3 гола паднаја... Некој се опарил денес изгледа :D
Па треба Пелистер да направи уште некој денар дур е во прва лига,уште 3-4 кола :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom