- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Немаш среќа друже...
Да, и плус го мразат професорите. Затоа секогаш добива двојки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаш среќа друже...
Drugarcinja... Nezz zasto ne si uzivkate i igrajte sto sakate i kolku sakate ... Pisete tipovi, za toa e temava. Ne za kenjanje.
Inace relax mene mi e cool ... Momentalno 200evra se ispod 2% od mojot bankroll![]()
Па кога ќе кажеме тип ако промашиме ти не пцуеш. И тебе не ти се наоѓа крајот.Drugarcinja... Nezz zasto ne si uzivkate i igrajte sto sakate i kolku sakate ... Pisete tipovi, za toa e temava. Ne za kenjanje.
Inace relax mene mi e cool ... Momentalno 200evra se ispod 2% od mojot bankroll![]()
Некни за 300 евра се разочара од Кошарката како спорт откако те заеба Торонто -5.5 хендикеп во втората утакмица. Сега многу ми си релакс за 200евра.Drugarcinja... Nezz zasto ne si uzivkate i igrajte sto sakate i kolku sakate ... Pisete tipovi, za toa e temava. Ne za kenjanje.
Некни за 300 евра се разочара од Кошарката како спорт откако те заеба Торонто -5.5 хендикеп во втората утакмица. Сега многу ми си релакс за 200евра.
Derozan mi zavrsi tocno na granica. Relax
Ај батали среќата сеа, него дај му некој зицер од Дота ако имаш или од трки со коњи, да стави 300 евра и да покрие минусот од Агут.Супер се кладиш, ама немаш среќа. Ќе сврти, биди упорен.
Супер се кладиш, ама немаш среќа. Ќе сврти, биди упорен.

Imam kesh povekje od trojcata zaedno...
Каков интелекс.
.Мислам дека он беше ликот што пробуваше да ги продаде ролерките овде за да има да се клади.![]()
Па треба Пелистер да направи уште некој денар дур е во прва лига,уште 3-4 колаШкупи-Пелистер за 3+ од 1.90 на 1.30 падна и беше блокирана на бет365 еве сеа за 18 минути 3 гола паднаја... Некој се опарил денес изгледа![]()