Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рибери има 175 години, не е до него, до управата/менаџерот што уште се ослонуваат на него да игра секоја утакмица. И Гигс играше до 40 ама ако Фергусон знаеше дека ќе му треба за ЛШ, во ПЛ трева не мирисаше цел месец.Ми се плаче , ме боли повеќе од Челзи среде Минхен..
За сите браво освен за Рибери , Лева и Милер.. Првиот нејќам да го коментирам , вториот куќа одма да си купи у Мадрид уште вечерва и нека си остане таму , а третиов појше бараше пенали него што играше
Со 7 играчи ги туривме у ќош.
Пак , ми се плаче..
A vie spremni li ste za pleskanje sea u nedela?Пак ќе пишам, ваква комбинација од среќа+судии не е забележана во историјата на спортов. Одвратните створења лежеа цело второ полувреме, самобендисани, гадни пичкетини.

Тоа дека Атлетико, Јунајтед и Челзи не играат, а Јуве мораше да се отвара против Реал. Полуфиналињата да беа Челзи - Атлетико и Јунајтед - Јуве, ќе видеше што е офанзивен фудбалСамо јас ли имам таков впечаток или некако утакмиците во ЛШ се многу понапаѓачко ориентирани од порано, вечерва скоро цела утакмица се одеше од акција во акција од напад у напад, не памтам утакмица оваа сезона со 0-2 гола, нема никаде бункери, автобуси, гранитни одбрани.
Ќе го јадете курот во недела, со каматаA vie spremni li ste za pleskanje sea u nedela?![]()

Последнава треба срам да ви е на сите што навивате за Реал да кажете дека среќата не беше на ваша страна3 години по ред финале играме. Годинава 3 фаворити за титула исфрливме по пат до финале.
И за се тоа заслужна е среќата. Сигурно.
Реал се бранеше денес. Тоа што толку знаат да се бранат е друг муабет. Повеќе публика, а следствено на тоа и повеќе пари има во напаѓачки фудбал. Ќе остане Мурињо сам со тактиките и одбраната...Само јас ли имам таков впечаток или некако утакмиците во ЛШ се многу понапаѓачко ориентирани од порано, вечерва скоро цела утакмица се одеше од акција во акција од напад у напад, не памтам утакмица оваа сезона со 0-2 гола, нема никаде бункери, автобуси, гранитни одбрани.

Точно не е се на среќа. Има неколку офсајди пенали во изминатите 2 год баш против Баерн.
нема веќе квалитетни играчи што знаат да играат одбрана, кога стигна еден играч како рамос да биде квалитет .... или хумелс.. види лацио ,милан одбрана пред 20 год или јунајтед пред 10 тина сезони.Само јас ли имам таков впечаток или некако утакмиците во ЛШ се многу понапаѓачко ориентирани од порано, вечерва скоро цела утакмица се одеше од акција во акција од напад у напад, не памтам утакмица оваа сезона со 0-2 гола, нема никаде бункери, автобуси, гранитни одбрани.