UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак ќе пишам, ваква комбинација од среќа+судии не е забележана во историјата на спортов. Одвратните створења лежеа цело второ полувреме, самобендисани, гадни пичкетини.

3 години по ред финале играме. Годинава 3 фаворити за титула исфрливме по пат до финале.
И за се тоа заслужна е среќата. Сигурно.

Само јас ли имам таков впечаток или некако утакмиците во ЛШ се многу понапаѓачко ориентирани од порано, вечерва скоро цела утакмица се одеше од акција во акција од напад у напад, не памтам утакмица оваа сезона со 0-2 гола, нема никаде бункери, автобуси, гранитни одбрани.

Ми се плаче , ме боли повеќе од Челзи среде Минхен..
За сите браво освен за Рибери , Лева и Милер.. Првиот нејќам да го коментирам , вториот куќа одма да си купи у Мадрид уште вечерва и нека си остане таму , а третиов појше бараше пенали него што играше
Со 7 играчи ги туривме у ќош.
Пак , ми се плаче..
Рибери има 175 години, не е до него, до управата/менаџерот што уште се ослонуваат на него да игра секоја утакмица. И Гигс играше до 40 ама ако Фергусон знаеше дека ќе му треба за ЛШ, во ПЛ трева не мирисаше цел месец.

Пак ќе пишам, ваква комбинација од среќа+судии не е забележана во историјата на спортов. Одвратните створења лежеа цело второ полувреме, самобендисани, гадни пичкетини.
A vie spremni li ste za pleskanje sea u nedela? :)

Реал го игра најинтелегентниот фудбал на денешницата. само видете како играат и ја читаат играта сите играчи, ко со факултет да се за фудбал. тоа барса не го можела никогаш, барса беше најтехнички поткована екипа на денешницата, реал е најинтелегентна една голема трагедија за фудбалот е тоа шо овие две генерации не се начекаа во полн ек туку едната си заминува додека другава допрва треба да решети.
Покрај сето ова шо го пишав, реал годинава е најризична екипа во нокаут фазава со голови на гости и со некаква гол разлика. за малку ќе отпаднеа од Јуве на добиена утакмица, денеска изиграа многу послабо . цело второ полувреме висеше голот. Кејлор се повампири а овај Улрих ги испомоча.
Чист пенал за Баерн во период кога ментално ќе ги зајачаше и можеше да го дотолчи Реал но очигледно Најдобрите имаат и други фактори на нивна страна, дали среќа дали слепци за судии итн.

утре барем пола да има од Жестината и Динамиката во Рим на коњ сме.

Само јас ли имам таков впечаток или некако утакмиците во ЛШ се многу понапаѓачко ориентирани од порано, вечерва скоро цела утакмица се одеше од акција во акција од напад у напад, не памтам утакмица оваа сезона со 0-2 гола, нема никаде бункери, автобуси, гранитни одбрани.
Тоа дека Атлетико, Јунајтед и Челзи не играат, а Јуве мораше да се отвара против Реал. Полуфиналињата да беа Челзи - Атлетико и Јунајтед - Јуве, ќе видеше што е офанзивен фудбал :icon_mrgr:

Рибери не е веќе за врвен фудбал, требаше Баерн да се ослободи од него уште пред сезона-две

3 години по ред финале играме. Годинава 3 фаворити за титула исфрливме по пат до финале.
И за се тоа заслужна е среќата. Сигурно.
Последнава треба срам да ви е на сите што навивате за Реал да кажете дека среќата не беше на ваша страна

Реал се бранеше денес. Тоа што толку знаат да се бранат е друг муабет. Повеќе публика, а следствено на тоа и повеќе пари има во напаѓачки фудбал. Ќе остане Мурињо сам со тактиките и одбраната... :D

Точно не е се на среќа. Има неколку офсајди пенали во изминатите 2 год баш против Баерн.

Точно, се согласувам.

Единствено Баерн има право да каже дека Реал го поминал со некаква судиска помош. Лани со голот од офсајд и годинава со недосудениот пенал (ако беше внатре). Ниту еден друг меч Реал не го добил со судии овие 3 сезони, ама секад се наоѓа некое такво мушмуљање да се издрнда.

Катастрофално полуфинале, ако одбраната на Реал игра вака а Ливерпул се пласира у финале и продужи со онаквиот напад, ќе не оштурат у финале...

нема веќе квалитетни играчи што знаат да играат одбрана, кога стигна еден играч како рамос да биде квалитет .... или хумелс.. види лацио ,милан одбрана пред 20 год или јунајтед пред 10 тина сезони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom