UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кимих со Баерн против Реал има повеќе голови дадено него Лева со Баерн.

DSC05624-fcce96-800x600.jpg

Милерка!

Пу да ти ебам дрталото старо што го извади Хамес а не мртвиот.

НЕ го пцуете Улреих пошто од ко го замени Нојер одлично брани. Една грешка ок ама без веза се муабетиве кај го најдоа се гледа колку сте го гледале. Сосема солиден втор голман е. Да прашам Левандовски жив ли е?
e da edna greska ...
pa tolku treba be igorce, ne me jebi, klasicen staticar e nisto poveke, i ti mozes da branis za niv u germanija kade od septemvri se znae deka ke se prvaci, praam muabet i za psihicka spremnost, iskustvo, karakter, ne samo talent. Mozebi e talentiran eve ne znam, ne sum go gleal ama ne e kadaren da im cuva gol vo vakvi natprevari jebiga.

Inace kapa dole za baern, atomski fudbal izigraa, svaka cast, doma ja usraa, a i 200 povredeni prvotimci imaat, u full sostav finale ne im begase.

зидан како играч секоја чест ама тренер,,човекот е чиста среќа..ама и среќа треба највеќе во животот ,повеќе и од талент и напорна работа

e da edna greska ...
pa tolku treba be igorce, ne me jebi, klasicen staticar e nisto poveke, i ti mozes da branis za niv u germanija kade od septemvri se znae deka ke se prvaci, praam muabet i za psihicka spremnost, iskustvo, karakter, ne samo talent. Mozebi e talentiran eve ne znam, ne sum go gleal ama ne e kadaren da im cuva gol vo vakvi natprevari jebiga.

Inace kapa dole za baern, atomski fudbal izigraa, svaka cast, doma ja usraa, a i 200 povredeni prvotimci imaat, u full sostav finale ne im begase.

Другар абе една грешка ова му беше во цело време што брани. Па Ноер поголем киксер е. Да, моментот е екстремно лош ама тоа не го прави лош голман.

Иначе Баерн поред мене долго време нема да го видиме во полуфинале и годинава малце среќа со ждрепките имаше. Едино летово ако видиме некоје чудо на трансфер пазарот ама не го гледам тоа. Едноставно со Робен и Рибери пред пензија и Ковач како тренер не се толку силни. Стариов Јуп годинава дефинитивно максимумот им го извади па и заслужија финале да играат затоа што беа подобри од Реал.

Не може бе се да е на среќа, не може три финалиња, две по ред освоени ЛШ трофеи и само среќа да е, има нешто и во тоа ама далеку дека Зидан и играчите на Реал се мувла и така се провлекуваат, ги елиминираа шампионите на Франција, Италија и Германија

Ми се плаче , ме боли повеќе од Челзи среде Минхен..
За сите браво освен за Рибери , Лева и Милер.. Првиот нејќам да го коментирам , вториот куќа одма да си купи у Мадрид уште вечерва и нека си остане таму , а третиов појше бараше пенали него што играше
Со 7 играчи ги туривме у ќош.
Пак , ми се плаче..

Чим се крстиш на Бензема знаеш дека натпреваров за никаде го одигравме...он 2 гола цела сезона нема дадено.
Марсело дупка денес...требаше ЗЗ да го стави Бејл лево крило од почеток да му помага таму, па факинг Суле човек од 150 кила центрираше за погодокот на Хамес.
ЗЗ мисли дека ако водиш по дефолт мора да се браниш и да ја оставиш играта на противникот и голот да ти виси цело време.

Досега не сум видел тим со поголема среќа во се што може толку долго време во ЛШ. Смешно е. Судиски одлуки, повреди, супер одбрани на голман, милиони промашени шанси, и ке ти акнат гол што мноогу иѓ треба од нигде никаде, без игра од ништо во перфектен тајминг.

Неверојатно

како не може среќа? како се испоклопија работите пацерски голови ,недосудени пенали , робен повреда, со атлетико пред 2 сезони, исто и со баерн лани
Не може бе се да е на среќа, не може три финалиња, две по ред освоени ЛШ трофеи и само среќа да е, има нешто и во тоа ама далеку дека Зидан и играчите на Реал се мувла и така се провлекуваат, ги елиминираа шампионите на Франција, Италија и Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom