Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e da edna greska ...НЕ го пцуете Улреих пошто од ко го замени Нојер одлично брани. Една грешка ок ама без веза се муабетиве кај го најдоа се гледа колку сте го гледале. Сосема солиден втор голман е. Да прашам Левандовски жив ли е?
bravo za real. najdobriot tim vo svetot. do vtornik ke bidi taka.
rekovme ke prajme muabet vtornik?![]()
e da edna greska ...
pa tolku treba be igorce, ne me jebi, klasicen staticar e nisto poveke, i ti mozes da branis za niv u germanija kade od septemvri se znae deka ke se prvaci, praam muabet i za psihicka spremnost, iskustvo, karakter, ne samo talent. Mozebi e talentiran eve ne znam, ne sum go gleal ama ne e kadaren da im cuva gol vo vakvi natprevari jebiga.
Inace kapa dole za baern, atomski fudbal izigraa, svaka cast, doma ja usraa, a i 200 povredeni prvotimci imaat, u full sostav finale ne im begase.
Не може бе се да е на среќа, не може три финалиња, две по ред освоени ЛШ трофеи и само среќа да е, има нешто и во тоа ама далеку дека Зидан и играчите на Реал се мувла и така се провлекуваат, ги елиминираа шампионите на Франција, Италија и Германија