Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Ima li nekoj od 2016 na dopolnitelna sto mu se razgledeni dokumentite Ili da se nadevame deka "ke bidat razgledani do juni ili septemvri"
Сеуште нема за тие со интервју јануари февруари 2016..јас бев ставен на 2 мај дополнителна минатата година, и нели правилото е една година чекање и еве го мај уште ден два, теоретски онака се надевам следната недела или две ќе бидеме разгледани...кој знае ако не се гледаме во јуни можеби?Ima li nekoj od 2016 na dopolnitelna sto mu se razgledeni dokumentite Ili da se nadevame deka "ke bidat razgledani do juni ili septemvri"
никој нема, ниту па некој знае да ти каже за нас среќницитеIma li nekoj od 2016 na dopolnitelna sto mu se razgledeni dokumentite Ili da se nadevame deka "ke bidat razgledani do juni ili septemvri"
Ако де но со што испровоцирав бе ми е јасно, пцујам лажам вреѓам??? Нема везе позNe se samo 5 zatoa pripazi mnogu provociras da ne mu dojde na nekoj zuta minuta
Ima li nekoj od 2016 na dopolnitelna sto mu se razgledeni dokumentite Ili da se nadevame deka "ke bidat razgledani do juni ili septemvri"
Сеуште ништо.. Без ставен на дополнителна со запирка на 10-ти Јуни мислам 2017-та и оттогаш нема промени.. (Интервју Март 2016-та) Да се надеваме дека наскоро ке има, бидејки скоро една година чекаме на дополнителна, за која што не знаеме ниту што проверуваат ниту дал итреба да се носи било што.Сеуште нема за тие со интервју јануари февруари 2016..јас бев ставен на 2 мај дополнителна минатата година, и нели правилото е една година чекање и еве го мај уште ден два, теоретски онака се надевам следната недела или две ќе бидеме разгледани...кој знае ако не се гледаме во јуни можеби?
и сега !!!каде???[DOUBLEPOST=1525130108][/DOUBLEPOST]
ХАХАХАХ АХАХАА можеби ке ме банираат за ова ама сакам само да ти ЧЕСТИТАМ и ПОКЛОНИМ им го начука убоооо.хахахахаахахАло, психијатрија, тука на кајгана има ваши пациенти, дај приберете ги. Еден вози камиони, друг авиони, трет лета со рактети, четврт е претседател на уса
Нема некој ред изгледа. Братучед ми е Октомври 2016 па уште на проверка од вице, ама преку конзулат што значи апликацијата му касни некој месец, по моја проценка некаде декември му доаѓа, а уште нема промени. Јас сум во првите бројчиња од 2017....треба да знаеме што ќе се случи за некој месец. Се надеваме на најдоброто.[DOUBLEPOST=1525248611][/DOUBLEPOST]21.12.2016
Kade vide izvini posleden tuka sto se pofali bese 01.12.2016[DOUBLEPOST=1525246420][/DOUBLEPOST]Po konsulatski pat sega vidov
E jas sum07.12.2016 seuste nema promeni
07.12.2016? Ти е денот на интервјуто? Ако си по конзулски пат апликацијата ти казни значи си некаде 201721.12.2016
Kade vide izvini posleden tuka sto se pofali bese 01.12.2016[DOUBLEPOST=1525246420][/DOUBLEPOST]Po konsulatski pat sega vidov
E jas sum07.12.2016 seuste nema promeni
Da denot na intervjuto vo sofia 07.12 2016Нема некој ред изгледа. Братучед ми е Октомври 2016 па уште на проверка од вице, ама преку конзулат што значи апликацијата му касни некој месец, по моја проценка некаде декември му доаѓа, а уште нема промени. Јас сум во првите бројчиња од 2017....треба да знаеме што ќе се случи за некој месец. Се надеваме на најдоброто.[DOUBLEPOST=1525248611][/DOUBLEPOST]
07.12.2016? Ти е денот на интервјуто? Ако си по конзулски пат апликацијата ти казни значи си некаде 2017
Jas sum preku ambasada i dokumentite mi se zavedeni vo Sofija na 8mi dekemvri 2016Da denot na intervjuto vo sofia 07.12 2016
Ne sum po konzulat
Честито! Знаеш како е процедурата сега. КОга аплицираше, каде , со какви документи ?