Дали користите кондоми?

• Креатор на темата Креатор на темата WildMk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2018
Мислења
170
Поени од реакции
105
Дали, со кого и колку често користите кондоми?

Не. Во мое време ретко и тоа природно лист од лоза или штавељ а ако се погоди средбата после Божиќ тогаш лист од кисела зелка (по скопски лаана)

Не. Во мое време ретко и тоа природно лист од лоза или штавељ а ако се погоди средбата после Божиќ тогаш лист од кисела зелка (по скопски лаана)

За по хардкор секс, лист од коприва.

неверојатно... Колку без веза муабети.

Навистина штета. Ти отвори толку оригинална и интелектуално стимулирачка тема, а овие ти ја уништија. Ме интересира, како само ти текна да отвориш вака иновативна тема?

Навистина штета. Ти отвори толку оригинална и интелектуално стимулирачка тема, а овие ти ја уништија. Ме интересира, како само ти текна да отвориш вака иновативна тема?

Без разлика на оригиналноста, очекував сериозни одговори, бидејќи темата е сериозна.

Познавам многумина, и мажи и жени, кои не користат кондоми, дури и со партнери 'за една вечер'. Што ме загрижува, искрено.

Познавам многумина, и мажи и жени, кои не користат кондоми, дури и со партнери 'за една вечер'. Што ме загрижува, искрено.

Зошто? Имаш често секс со непознати за една вечер?

Тебе не те загрижува општата неедуцираност на народот и ризикот од епидемија на венерични болести?

Па на скалата на нешта за кои сум загрижен, морам да признам дека ова котира прилично ниско. Чекај секунда да проверам.

Таму е, на 1068 место, веднаш после проблемот на последиците од пластичните операции на семејството Кардашијан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom