За по хардкор секс, лист од коприва.Не. Во мое време ретко и тоа природно лист од лоза или штавељ а ако се погоди средбата после Божиќ тогаш лист од кисела зелка (по скопски лаана)
Колку и да е мала шансата, доколку имаше веројатност да имаш некоја потенцијална јебачица од форумов, ти ја избрка со ова.What the fuck is that condom?
What?Колку и да е мала шансата, доколку имаше веројатност да имаш некоја потенцијална јебачица од форумов, ти ја избрка со ова.
Навистина штета. Ти отвори толку оригинална и интелектуално стимулирачка тема, а овие ти ја уништија. Ме интересира, како само ти текна да отвориш вака иновативна тема?неверојатно... Колку без веза муабети.
Без разлика на оригиналноста, очекував сериозни одговори, бидејќи темата е сериозна.Навистина штета. Ти отвори толку оригинална и интелектуално стимулирачка тема, а овие ти ја уништија. Ме интересира, како само ти текна да отвориш вака иновативна тема?
Зошто? Имаш често секс со непознати за една вечер?Познавам многумина, и мажи и жени, кои не користат кондоми, дури и со партнери 'за една вечер'. Што ме загрижува, искрено.
Тебе не те загрижува општата неедуцираност на народот и ризикот од епидемија на венерични болести?Зошто? Имаш често секс со непознати за една вечер?
Па на скалата на нешта за кои сум загрижен, морам да признам дека ова котира прилично ниско. Чекај секунда да проверам.Тебе не те загрижува општата неедуцираност на народот и ризикот од епидемија на венерични болести?