Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Акo сaкa некoј oд вaс штo чекaте,дa се смениме.Некa чекa тoј интервју летoвo местo мене a јaс дa се зaглaвaм нa негoвo местo
Тие документи веќе ги даде кога поднесе за датум за интервју во Правда (лекарското и уверението за неосудуваност). Се мисли на оние што ги однесе во ДАБЧ, па истите сега да ги однесеш (изводите на раѓање и потврдата од БККС/МП, ако ја имаш како дупликат).Другaр сите ли дoкументи кoмплет? Извoди,лекaрскo и уверение зa неoсудувaнoст?
Се е во ред со преписката.Ти останува само да чекаш следен статус ''финален експертски'' па после тоа положително или дополнителна и на крај указ.Се на се догодина ова време ќе имаш одговор од Министерството.Moze li nekoj da mi go pojasni ova ?vi blagodaram mnoguПрегледај го приврзокот 189626
Честитки!Здраво дечки. Денес ми се смени статусот во положително, после точно 3 месеци финална проверка. Интервју 22 март 2017, документи лична карта од дедо (татко на татко, директна линија).
Кои се следни чекори после ова? Колку се чека до издавање на указ?
Nemoj od stip 90% prevaranti mene licno me izgorea obecavaat sve i svasta posle isk.tel.sve so lazenje moj sovet od strumica ili delcevo nekoj dole sto seЗдраво. Дали ќе може некој да ми препорача посредник од Штип ?
Cestito,!!!!Ај сите да си дочекате.преку прв братучед без дополнителни.од финална директно на потпис за указ.Прегледај го приврзокот 189634
Па ова е положително становиште не е указ[DOUBLEPOST=1524602948][/DOUBLEPOST]Како за почеток на неделава слабо со пофалби од потписани указиАј сите да си дочекате.преку прв братучед без дополнителни.од финална директно на потпис за указ.Прегледај го приврзокот 189634
Благодарам многу ,да ви се врака[DOUBLEPOST=1524604623][/DOUBLEPOST]Cestito,!!!!
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Знам добро дека оваа не е указПа ова е положително становиште не е указ[DOUBLEPOST=1524602948][/DOUBLEPOST]Како за почеток на неделава слабо со пофалби од потписани укази