Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Како влијае марихуаната на крвниот притисок?

Малку оф топик. Можно е деновиве да правам тест за ТХЦ, а прошливе недела дена пушев скоро секој ден. Е сеа планирам да зеам урина од другар, во тегличка со вакум, па неа да ја употребам при тестот. Би требало да биде обичен тест од аптека. До сега немам правено и не знам како функционира, па дали доколку ја искористам урината по 2-3 дена би било проблем?

Тоа исто ми се фаќа како позитивен да испаднал. Подобро ми е да се пробам, ништо не губам.
Пробај со хидрација, по 4 5 литри вода на ден, два дена пред тестот убаци б комплекс, некој добар квалитетен, има во Виола по 12 денари капсула, по две три капсули за да ја обоиш урината, и две литри вода пред да дадеш урината. Има добри шанси да излезе негативен.

https://bit.ly/2HLLVEj

Многу реално и поучно, посебно за стонери ко костич.
Па не би сакал да истакнувам детали, сепак приватна ствар е.
Најдобронамерно, ти препорачувам да го симнеш фајлот и да го прочиташ текстот.

Најдобронамерно, ти препорачувам да го симнеш фајлот и да го прочиташ текстот.
Го читнав и потполно се согласувам со целиот текст. Но далеку од тоа дека пушам секој ден. Пушам неколку пати во месецот, онака со друштво колку да се дешава нешто. Некогаш се дешава и по 2-3 месеци да не пушам, па немам никаков проблем. Тоа што се деси прошлата недела, беше чисто ради окружувањето, односно бев во странство и луѓето околу мене беа баш како тие што се опишани во текстот, па да се уклопам им се придружував( не дека не ми одговараше и мене), но секако немам никаков проблем со марихуаната и никако не ми влијае врз животот. Еве скоро 5 години кај што пушам и никогаш не сум бил во ситуација да морам да пушам, за да задоволам некои физички или психички потреби.

Како влијае марихуаната на здравјето...

monika-devojkata-so-marihuana.jpg

Еве како.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom