- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.629
- Поени од реакции
- 19.120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како влијае марихуаната на крвниот притисок?
Значи ќе треба секој ден да го терам да моча.Да, ќе биде невалиден тестот.
Едноставно, не прифаќај тест и не давај урина.Значи ќе треба секој ден да го терам да моча.![]()
Тоа исто ми се фаќа како позитивен да испаднал. Подобро ми е да се пробам, ништо не губам.Едноставно, не прифаќај тест и не давај урина.
Пробај со хидрација, по 4 5 литри вода на ден, два дена пред тестот убаци б комплекс, некој добар квалитетен, има во Виола по 12 денари капсула, по две три капсули за да ја обоиш урината, и две литри вода пред да дадеш урината. Има добри шанси да излезе негативен.Тоа исто ми се фаќа како позитивен да испаднал. Подобро ми е да се пробам, ништо не губам.
Тоа исто ми се фаќа како позитивен да испаднал. Подобро ми е да се пробам, ништо не губам.
Па не би сакал да истакнувам детали, сепак приватна ствар е.Зошто ти бараат ТХЦ тест и кој ?
Ако е полиција не им давај мокрача.Па не би сакал да истакнувам детали, сепак приватна ствар е.
Најдобронамерно, ти препорачувам да го симнеш фајлот и да го прочиташ текстот.Па не би сакал да истакнувам детали, сепак приватна ствар е.
Го читнав и потполно се согласувам со целиот текст. Но далеку од тоа дека пушам секој ден. Пушам неколку пати во месецот, онака со друштво колку да се дешава нешто. Некогаш се дешава и по 2-3 месеци да не пушам, па немам никаков проблем. Тоа што се деси прошлата недела, беше чисто ради окружувањето, односно бев во странство и луѓето околу мене беа баш како тие што се опишани во текстот, па да се уклопам им се придружував( не дека не ми одговараше и мене), но секако немам никаков проблем со марихуаната и никако не ми влијае врз животот. Еве скоро 5 години кај што пушам и никогаш не сум бил во ситуација да морам да пушам, за да задоволам некои физички или психички потреби.Најдобронамерно, ти препорачувам да го симнеш фајлот и да го прочиташ текстот.