Упис во средно училиште

• Креатор на темата Креатор на темата stefan 0901
  • Време на започнување Време на започнување

stefan 0901

Ученик
Член од
1 февруари 2018
Мислења
6
Поени од реакции
0
Локација
Скопје
Zdr vaka dali ima nekoj sto uci vo srednoto uciliste "Nikola Karev" i dali moze da mi kaze kakvi se profesorite drustvoto i kako dali baraat prekumerno ucenje??
Kakvo iskustvo imate?

Неможеш да прашуваш за друштво пошто секоја генерација е различна, самиот ќе си го искусиш тоа.

Не знам шо се возбудуваш толку за средно каде ќе учиш брат.Смири се. Карев и Ѓорги ти се супер.Орце исто. Ако си учиш и редовен,ќе си биде супер.Најважно е само каде факултет.Средното е ништо.Дечки и од никакви средни,се запишаа на Електро,па го заврши ја.Важен ти е изборот на факултет само,зошто ти обликува иднина за цел живот шо ќе се бавиш,добро се насочиш,е подобар збор.

Средно не ти е толку битно, па дури и најмизерното да го завршиш на факултет ќе идеш

Не знам шо се возбудуваш толку за средно каде ќе учиш брат.Смири се. Карев и Ѓорги ти се супер.Орце исто. Ако си учиш и редовен,ќе си биде супер.Најважно е само каде факултет.Средното е ништо.Дечки и од никакви средни,се запишаа на Електро,па го заврши ја.Важен ти е изборот на факултет само,зошто ти обликува иднина за цел живот шо ќе се бавиш,добро се насочиш,е подобар збор.

Од Орце до Карев разликата е како мерцедес со југо да споредуваш. Али овој што ја отворил темава ваљда планира само да биде присутен а не да учи така да карев би му одговарало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom