Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.726
- Поени од реакции
- 40.552
Може, ако му ги дадеш на телото потребните елементите за тој процес да се случи. Суплемените се супер, би додал уште некој ако можеш да си дозволиш?
Пуцај.
 Истрошив пари на глупости за паѓање на косата а и не е некој проблем, 2 години бев на Мерц као демек ги зајакнува косата ноктите коските итн, али и немаше некој ефект којзнае што, за вакви работи не штедам пари. 26 години сум чудно ми е вакви работи да ми се дешаваат уште сега али изгледа возраста нема врска.
 Истрошив пари на глупости за паѓање на косата а и не е некој проблем, 2 години бев на Мерц као демек ги зајакнува косата ноктите коските итн, али и немаше некој ефект којзнае што, за вакви работи не штедам пари. 26 години сум чудно ми е вакви работи да ми се дешаваат уште сега али изгледа возраста нема врска. @Roy Fokker не сум некој билдер и спортиста али пак сум активен физички. 3-4 пати неделно во теретана по саат време тепам, плус дома имам и орбитрек го вртам по пола саат. Е сега не пазам на исхраната баш, затоа и прашав овде за некои суплементи. Последните 2-3 месеци од празниците сум катастрофа, али сега планирам да исфрлам се шо не е хранливо.