Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
abe deka nema na tv, a vidov na flashscore na video, ne bese prviot gol ofsajd ? znam ima var a mi se cini bese ocigleden ofsajd.

Untitled.jpg
Да, офсајд имаше, но без разлика, ги утепаа Дортмунд. Рибери сеа за последните два гола какво шоу направи :vozbud:

Игорчехехехехехех

irish_jam1.jpg

Игорчеееееее....Jameson Rodriguez свеста ви ја зема денес.....

Секако одпишани беа ти бодови и јасно ми беше дека ова ќе следи. Уште еден доказ дека летово мора многу да се смени. Подобро вака него 0:1 па да глумиме дека не било толку лошо. Катастрофа е Дортмунд цела сезона веќе. Раштиман тим, многу играчи кои под хитно треба да одат, на пример Кастро, и треба добар тренер.

Ајде честито титула Баерн, нека се множат :ајнапиво:

Па и да скинете шпанска доминација во ЛШ :icon_mrgr:

Јако почнаа Лајпциг - Леверкузен, пуштете кој му се гледа. Борба за топ 4.

Лелеле која криминална одбрана ја изигра денес Лајпциг [emoji33]
Прво се повлекоја премногу рано, после голот сите назад во шеснасетникот како 80 мин да е а не 20. За да се повлечиш така треба гранитна одбрана да имаш а тие ништо немат назад. Имаа неколку шанси да зголемат водство све шо шутнаа над голот, Леверкузен имаа иницијатива вел натпревар и заслужено го добија мечот. Леверкузен се најнепредвидливи оваа сезона, ке се лизнат против некоја бош екипа ќе победат кога најмалце очекуваш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligava e bruka. Gladbach, Dortmund i Leverkusen primaat po 5-6 golovi protiv Baern. Do koga?

Лајпциг ги победи[emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom