- Член од
- 2 мај 2017
- Мислења
- 49
- Поени од реакции
- 49
Sebo go nema nesto javi se kazi kako stojat rabotite
Ili ceka prvo sigurna informacija od prva rakaSebo go nema nesto javi se kazi kako stojat rabotite
И исто ќе бркаа работаAbe Bugarija gi osnova I zdruzenijata I partiite bugarski, ako mozel sekoj da si otvori zdruzenie I da bide priznaeto of DABC I jas ke otvorev I ke vi naplakav po 30 evra za edna potvrda
Fatigoova amn be ti spies li. Aj jas od treta smena sega se pribrav i pijam kafe citjki gi tvoite gluposti no ti si aktiven 24/7. Na se imas odgovor.И исто ќе бркаа работа
Има некој што збркал работа само со.потврда??? По тоа тргни
Има решение стави ме на игнорFatigoova amn be ti spies li. Aj jas od treta smena sega se pribrav i pijam kafe citjki gi tvoite gluposti no ti si aktiven 24/7. Na se imas odgovor.
Neli rekovme da ja zatvorime temata.
Ok za tebe toa ne e prifatlivo so potvrda nema da potpisat samo tebe ke ti dadat ukaz ok li e sega zadovolen li si daj te molam nemoj da ne polnis samo so negativna energija sekoj si se nadeva ne djabe ja pocnal procedurata so site mozni rizici. Daj oladi malku si gi kazal zakonite (kako ti da si gi konstruiral) miljon pati gotovo zavrsi veke znaeme sto mislis i ok cuvaj si go za tebe. Zakonot znaes deka moze da se tolkuva dvostrano i ne e tocno deka nikoj so potvrda nema potpisan ukaz. Nema potreba da mi vrakas deka lazat ova ona ovie sto se na forumot. Imam nekoj koj mi e blizok i go nema na forumot i ima zemeno so potvrda.
Aјде честитки!!!!!Dobro utro, konecno potpisan ukaz :
Образувана преписка N:102xx/2016/08.11.2016 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 33 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
Dokumenti: sveditelstvo od dedo i pasos i l.k od brat
Intervju: juni 2016, konzulat BT, brojce 08.11.2016
23.12.2017 - polozitelno
18.01.2018 - Proveka od viceprezident
So sreka na site i da se izraduvate kako jas denes.
Za ne celi 5 minuti mi smena status za podignuvanje na udostvorenite:
Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Битолја-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.
Ova znaci deka treba da go cekam vo konzulat da stigni i od tamu da go podignam? i dali nekoj znaj od prilika za kolku vreme treba da stigni?
Дали си на положително и од кога?Aјде честитки!!!!!
Изгледа навистина е чистка... ај јуни
Potpisan e ukazot citajДали си на положително и од кога?
@fatigoova го прашував. Аирлија нека му е указот сите да си дочекаме. Прашував за да знам зошто fatigova очекува во јуни, и кога можам јас да очекувам пошто сум на положително еден месец.Potpisan e ukazot citaj
Dobro utro, konecno potpisan ukaz :
Образувана преписка N:102xx/2016/08.11.2016 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 33 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
Dokumenti: sveditelstvo od dedo i pasos i l.k od brat
Intervju: juni 2016, konzulat BT, brojce 08.11.2016
23.12.2017 - polozitelno
18.01.2018 - Proverka od viceprezident
So sreka na site i da se izraduvate kako jas denes.
Za ne celi 5 minuti mi smena status za podignuvanje na udostoverenieto:
Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Битолја-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.
Ova znaci deka treba da go cekam vo konzulat da stigni i od tamu da go podignam? i dali nekoj znaj od prilika za kolku vreme treba da stigni?
бате јас ке ти кажам за мојот случај,бројчината предмене и задмене се разгледани а моето ТАПКА во место значи редослет ЊАМА,според мене ксметот е во прашање...Ajde nedelava da vidime kolku ke potpise ukazi ne mrda rab.ne znam sto se desi zaglavivmo skros a posrednicive nema veke sto da lazat sve edno isto ne pominuva veke kraj