- Член од
- 28 февруари 2017
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 2.682
А том и Џери?Па,објасни?
А одењето по вода?
А том и Џери?Па,објасни?
Ајдее...[DOUBLEPOST=1523812123][/DOUBLEPOST]Објасни,човечки,не вака?А том и Џери?
А одењето по вода?
Па ти што човечки објасни овде па да заслужиш човечки одговор?Ајдее...[DOUBLEPOST=1523812123][/DOUBLEPOST]Објасни,човечки,не вака?
Па еве ,дадов пример?Па ти што човечки објасни овде па да заслужиш човечки одговор?
Потсети ме, ЕДНА единствена работа, макар тоа било запирка!
Запирката иде пред празното место, во овој случај после буквата е.Па еве ,дадов пример?
М'ќи не е трол, за греота е.А да ги игнорирате троловиве, им дадовте супер забава деновиве.
Добар,ти како си?Запирката иде пред празното место, во овој случај после буквата е.
Арен, после запирката оди празно местоДобар,ти како си?
Патетичен си.Арен, после запирката оди празно место
Маса, гравитација, релативна големина, други небесни тела(сонце, месечина, др планети) итн.Ок.Кои?
Возраста не ми дозволува да ти одговорам соодветно!Патетичен си.
Ок.Почитувам!Моја грешка![DOUBLEPOST=1523813647][/DOUBLEPOST]Возраста не ми дозволува да ти одговорам соодветно!
Вака,до бескрај-се' е релативно!Маса, гравитација, релативна големина, други небесни тела(сонце, месечина, др планети) итн.
Другар, се ти е објаснето. Незнам кој дел ти е нејасен, земјата се движи со 1600 км/ч и хеликоптер да лета над земјата нема да помине одредено растојание бидејќи и тој се движи заедно со земјата и земјината атмосфера со брзина 1600 км/ч. Сето тоа се случува заради гравитационата сила. Причината заради која ти неможеш да ја осетиш таа брзина е бидејќи брзината е константна, да се менува брзината лесно ќе можеш да осетиш.Ок.Почитувам!Моја грешка![DOUBLEPOST=1523813647][/DOUBLEPOST]
Вака,до бескрај-се' е релативно!