Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боље да си пишеше за желбата прееска што кажа да играат квалификации со Вардар па да ги гледаме отколку статистикиве.Ќе направам апдејт после мечот на Тотенхем али сега за сега ќе направам споредба со Ливерпул.
Челзи до крај има 5 меча а Ливерпул 4.
Челзи ако ги добие сите 5 меча до крај ќе имаме 75 поени, а на Ливерпул ќе му останат уште 3 меча за играње.
На Ливерпул ќе му требаат уште 6 поена од останатите 3 меча за да биде пред нас.
Тоа е математиката за Челзи вс Ливерпул.
НОУТ: НЕ, НЕ ВИКАМ ДЕКА ИМА ШАНСА ОВА ДА СЕ СЛУЧИ, само пишувам онака for статистика sake; да не ме сфати некој погрешно
Ќе видиме Тотенхем вечер и за пар дена што ќе направи па ако не ги добијат двата меча ќе направам некоја друга статистика каде што се споредуваме со Тотенхем.
Ќе мора да се надеваме на групна фаза сепакБоље да си пишеше за желбата прееска што кажа да играат квалификации со Вардар па да ги гледаме отколку статистикиве.

Кои се другите тројца? Знам дека ти иде да ми кажеш кликни па види си ама не сум дома и ме нервира сурфање од телефон xD
Енрике, Алегри и СариКои се другите тројца? Знам дека ти иде да ми кажеш кликни па види си ама не сум дома и ме нервира сурфање од телефон xD