Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Aj valjda ke go bidne Olivier pa ke bide sleden Drogba, ako ne se vrati Michi.

Viva la France!

Ќе направам апдејт после мечот на Тотенхем али сега за сега ќе направам споредба со Ливерпул.

Челзи до крај има 5 меча а Ливерпул 4.

Челзи ако ги добие сите 5 меча до крај ќе имаме 75 поени, а на Ливерпул ќе му останат уште 3 меча за играње.

На Ливерпул ќе му требаат уште 6 поена од останатите 3 меча за да биде пред нас.

Тоа е математиката за Челзи вс Ливерпул.

НОУТ: НЕ, НЕ ВИКАМ ДЕКА ИМА ШАНСА ОВА ДА СЕ СЛУЧИ, само пишувам онака for статистика sake; да не ме сфати некој погрешно :D

Ќе видиме Тотенхем вечер и за пар дена што ќе направи па ако не ги добијат двата меча ќе направам некоја друга статистика каде што се споредуваме со Тотенхем.

Ќе направам апдејт после мечот на Тотенхем али сега за сега ќе направам споредба со Ливерпул.

Челзи до крај има 5 меча а Ливерпул 4.

Челзи ако ги добие сите 5 меча до крај ќе имаме 75 поени, а на Ливерпул ќе му останат уште 3 меча за играње.

На Ливерпул ќе му требаат уште 6 поена од останатите 3 меча за да биде пред нас.

Тоа е математиката за Челзи вс Ливерпул.

НОУТ: НЕ, НЕ ВИКАМ ДЕКА ИМА ШАНСА ОВА ДА СЕ СЛУЧИ, само пишувам онака for статистика sake; да не ме сфати некој погрешно :D

Ќе видиме Тотенхем вечер и за пар дена што ќе направи па ако не ги добијат двата меча ќе направам некоја друга статистика каде што се споредуваме со Тотенхем.
Боље да си пишеше за желбата прееска што кажа да играат квалификации со Вардар па да ги гледаме отколку статистикиве.

Боље да си пишеше за желбата прееска што кажа да играат квалификации со Вардар па да ги гледаме отколку статистикиве.
Ќе мора да се надеваме на групна фаза сепак :D

Top 4 be, koi kvalifikacii... ne bidete bedni.

Не дека којзнае колку значеше победава ама искрено се израдував пуно, поготово на Жееру.

До замените бевме дрва невидени, со формација 4-2-3-1 како да биднавме друг тим...
Мислам дека доста се лимитирани Хазард и Вилиан со старава формација на Конте, кога освоивме повеќе беше како енигма за противниците на почетокот додека да не прочитаат.
Вака со формацијава многу повеќе играчи имаме напред и имаат повеќе простор само што Конте е инает и нема да менува ништо.
Канте е лудак за трчање, секоја чест само му фали уште еден тркач Фабрегас е слаб ептен падна во форма, можеби бројките се на негова страна ама ја нема таа креативност како лани, дијагонали за напаѓачот.
Прв тим некако како замена ќе е добре дојден.

За Жеру незнам што да кажам го има оној шмек за напаѓач, ме потсети многу на времето на Дрогба како игра со глава и се снаоѓа во 16-сетникот ама знае да промаши страшни зицери. За 20 мил е супер дил секако.

Мората не е за Англискиот стил на фудбал на секој контакт паѓа типичен Шпански играч.

Од Енрике зло, Алегри зло и Сари зло би га бираја брата ми Брендана Роџерса.
Сматрам дека сас Ливерпул постави добру основу ама имаше боси играчи. На Ливерпула му се погоди и Клоп да е слободан па искористива прилику али трењер како трењер, мислу дека Брендан сас Ливерпула покажа „знање“. Начин на кој се справи сс Суареза и сс други играчи покажа дека е много подобар од Контета у тј аспект и нема да се спуца сас играчи после две утакмице.
Играше нападачки фудбал и не се буни много.
Алегри е пичка и га нејќу иако си набилда страшно ЦВ сас Јувентуса ама нејќу га тј његов стил на игру и бранење у сваку битну утакмицу, преко кур ми е више од такви менаџери.
Сари нити ми е бија нешто посебно, неверују дека ќе има некакв успех у Челзи а изгледа и дека е позаебан човек и од Контета у поглед на его и дисциплину, такој па узкур ми е.
Енрике е трењер ради трио од Суарез, Нејмара и Месита, иначе не би постојаја у фудбалски свет после Рому и Селта Виго или куде и да беше.

ПСВ ја освоија холандската лига со Марко ван Гинкел како капитен на тимот. Уште е наш играч :D

Не сме повеќе шампиони на Англија :(

Роџерс или Жардим :) Енрике е феил ќе тражи много паре за трансфери и ќе добие клоцу много брзо. Алегри е скоро ист тренер сс Контета.

Back
На врв Bottom