^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Еми ај да го затвориме форумов, шо ќе ни е... ќе пишаме на фејсбук групивеИма група на ФБ се вика "На одмор во Грција". Прашајте си таму.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еми ај да го затвориме форумов, шо ќе ни е... ќе пишаме на фејсбук групивеИма група на ФБ се вика "На одмор во Грција". Прашајте си таму.![]()
Тасос е место на секогаш се враќаш. Ако одите за забава нема да ја најдете и повеќе е место за фамилијарен одмор. Цените мислам дека не се претерани и не спаѓа во скапи острови како Родос, Крит и Миконос.
Во 2014 бев и уште тогаш цените за сет лежалки и чадор беа 5-7 евра. Некаде добиваш пијачка и интернет, а некаде не. На оние поубавите како мермерната дупли цени, а на други се плаќаше и за влез. Туризам и мора да заработат. Ни во кафич нема да ве трпат со едно кафе или пиво цел ден.
Сега имам купено лежалки по 25 евра нив ги носам. И плус мал детски шатор. Секогаш има место и не плаќаш ни евро.
За храна и пиење има големи маркети со поволни цени. Лидл нема на Тасос, ама има на пат од Солун до Тасос. Има Арванитидис. Вода купувавме цел пакет за 2 евра. Кафе стандард 2-3.5 евра. Голема пица 10-12 евра, мала пица за деца 2-3 евра, кокошка 10 еврагрчка салата 3-5 евра, сладолед 1.5-2 една топка, 1кг кутија 5 евра. За 20 евра има комплет ручек за двајца и две голем пива. Просек 7-10 евра за еден.
Ај дај линк каде поточно има на Тасос.Па како така јас лани купував од Лидл???
Грешка си, има Лидл на Тасос. Одма до главниот град. На пат од Солун кон Тасос ни бензинска нема, а не пак Лидл. Идам 4 години по ред во Тасос. Поточно во Потос. Секој метар на Тасос го знам.
Falkon agencija imaat super ponuda.Дајте броеви или нешто друго за ефтино сместување на тасос.
они дигнаа цени да ќарат .Falkon agencija imaat super ponuda.