NBA Фантази I сезона 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Матер ми ебаа повредиве..еве сега играм ја со Денвер Слемданкс, очекувам победа, така да ептен ми треба тука W....со пораз тука тешко плејоф...

После 2 дена од мечов: Ноуп, губам ова и нема да играм плејоф и годинава

Дали си сигурен после третиот ден ? :icon_lol:[DOUBLEPOST=1517528369][/DOUBLEPOST]

Дали си сигурен после третиот ден ? :icon_lol:

Последно уредено:
Сто посто сум сигурен дека нема плејоф да играм :D

Да не го сака некој Џон Вол?

Тамам почна плејоф и ве снема од темава :D

Приметив дека у принцип, иако не сме уопште активни овдека, сепак у играта има едно 12тина играчи кои играа цело време. Од друга страна пак, има некои кои никогаш повеќе не би ги пуштил да играат, ама тоа е тема за наредна сезона :):)

Интересно е. Освен првите две недели кога имав проблеми со слободно време, и веќе уште тогаш изгубив многу, нити имав ростер каков што би бирал, плус и клучните играчи на кои чекав поени Каваи ми се цела сезона аут.
Здравје догодина повеќе.

еднаш, само еднаш у цела сезона забраев да ги наместим играчите за таа вечер, и тие 32 бода што ми останаја на клупа ме кошатаја пораз од Xsago у првото коло на плеј оф, и сеа глеам до финале стигна и има солидно водство од 50тина поена

И еве како заврши сезоната на крај:

upload_2018-4-12_17-24-19.png

Секако сезоната ја почнав како еден од двата или трите тима без пораз и на крај не ни завршив во плејоф...а бе ааајде

Честитки за Xsago очигледно најдобар лик у лигава :D

Следната сезона...пазете се!

Ќе започнам јако па после тоа ќе сврзам 6-7 порази и на крај нема да влезам во плејоф така да.....пазете се! :sneaky:

Фала дечки.

Конечно стигнав и јас до титула по неколку неуспешни обиди. Се поклопија коцките, станував посилен како што одминуваше сезоната и конечно не доживеав фатална "крај на сезона" повреда на некој од клучните играчи (нешто што ми се случуваше секоја сезона во минатото).

Честитки до шампионот, наредна година максимум 16 луѓе :D :D

Честитки шампионе.
Догодина максимум 16 тимови некако се многу 20 а плус имаше и неколку неактивни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom