Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
12
Поени од реакции
19
e moze ne gledas prevaranti spijat na forumov
Sto zborite gluposti samo...so eden ukaz se opfateni poveke prepiski...otvori na stranata na MP i odi u Protokoli da vidis kolku prepiski se potpisani u 1 ukaz poise od 300 gi ima...Gledas deka brojot na prepiskite e razlicen kaj mene i nego i datumot koa bevme na intervju.

Stolee

INFINITY TEAM SatelItIN
Член од
3 април 2017
Мислења
265
Поени од реакции
319
Sto zborite gluposti samo...so eden ukaz se opfateni poveke prepiski...otvori na stranata na MP i odi u Protokoli da vidis kolku prepiski se potpisani u 1 ukaz poise od 300 gi ima...Gledas deka brojot na prepiskite e razlicen kaj mene i nego i datumot koa bevme na intervju.
Ostavi go se gleda deka ne e prosetan

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
8 февруари 2015
Мислења
315
Поени од реакции
298
Удар во празно а?
Вреѓај слободно, вистината е аксиома, кога тогаш ќе се соочиш со неа... жал ми е
a da odbies na glupost teraj si ti po svoe bidejki se sto citam tuka samo tvoite postovi drzat voda .So sreka prijatele i na tebe i na site nas

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
a da odbies na glupost teraj si ti po svoe bidejki se sto citam tuka samo tvoite postovi drzat voda .So sreka prijatele i na tebe i na site nas
Фала на подршката
Не можам да ги игнорирам, смачено ми е да попуштам на некои кои или немаат врска, или се преваранти или станати на лева нога.
Од попуштање на таквите не се постигнува ништо, а сите знаеме која е намерата, преку дискредитација на едни, да можат на други лица да им наметнат лажна надеж и да им го одврзат кесето.
Во секој мој муабет зборувам со бројка и дата или рок, а дали ќе ми се верува не ми е важно

Член од
10 јануари 2018
Мислења
26
Поени од реакции
9
Sakam da prasam nesto. Dali moze da ima problem ako ima rok na podnesuvanje na dokumentite do togas i togas, a poradi odredeni pricini nekolku dena ili edna nedela pokasno se predadat dokumentite( zboruvam za dopolnitelna) ... fala odnapred :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom