Leleee zalosno sto igraa so nas sto sakat praat ne znam sto ke bide ovaa proverka od vicep.katastrofa eNenad imam edn drugar na 27/10/2016 bese na intervju preku tatko e ne mu e potpisan
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Leleee zalosno sto igraa so nas sto sakat praat ne znam sto ke bide ovaa proverka od vicep.katastrofa eNenad imam edn drugar na 27/10/2016 bese na intervju preku tatko e ne mu e potpisan
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Боли кога немаш мозок.Боли а?
Ama on ne e na proverka od vice prezidentaLeleee zalosno sto igraa so nas sto sakat praat ne znam sto ke bide ovaa proverka od vicep.katastrofa e
e moze ne gledas prevaranti spijat na forumovKako moze Stolee i Diva07 da imaat ist broj na ukaz?
Sto zborite gluposti samo...so eden ukaz se opfateni poveke prepiski...otvori na stranata na MP i odi u Protokoli da vidis kolku prepiski se potpisani u 1 ukaz poise od 300 gi ima...Gledas deka brojot na prepiskite e razlicen kaj mene i nego i datumot koa bevme na intervju.e moze ne gledas prevaranti spijat na forumov
Ostavi go se gleda deka ne e prosetanSto zborite gluposti samo...so eden ukaz se opfateni poveke prepiski...otvori na stranata na MP i odi u Protokoli da vidis kolku prepiski se potpisani u 1 ukaz poise od 300 gi ima...Gledas deka brojot na prepiskite e razlicen kaj mene i nego i datumot koa bevme na intervju.
Удар во празно а?Боли кога немаш мозок.
a da odbies na glupost teraj si ti po svoe bidejki se sto citam tuka samo tvoite postovi drzat voda .So sreka prijatele i na tebe i na site nasУдар во празно а?
Вреѓај слободно, вистината е аксиома, кога тогаш ќе се соочиш со неа... жал ми е
Фала на подршкатаa da odbies na glupost teraj si ti po svoe bidejki se sto citam tuka samo tvoite postovi drzat voda .So sreka prijatele i na tebe i na site nas
A dopolnitelen sokument kakov odnese?Informacija za vas
Prepiska broj 82xx/2015 bese na dopolnitelna staven , intervju oktomvri 2016 od vcera smenet status na polozitelno se ceka izdavanje na ukaz
A od kad si na polozitelnoI ja sam od 27.10.2016 bil na intervju i jos cekam na potpis
Od 13 februari 2018A od kad si na polozitelno