Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
ај бе да не се праемо мутави сега :icon_lol:

Епа сигурно си ги видел и 5-те титуле на Милан у ЛШ :icon_lol:
И ти 30-40 те на Јуве во сите натпреварувања, пошто иначе би се играла само ЛШ ако другото е небитно.

Јувентус го победи Реал на гости 1-3, штета што не беше доволно за понатака.
Од кај ќе знае навивач на екипа која губи од Ријека, како е да се победи Реал на Бернабе?

http://www.skysports.com/football/r-madrid-vs-ac-milan/110656

Ај сеа мрш иди таму да колнеш да посакуваш рак на фамилии ради пенал. Умоболен еден.
@Клипче Ај сега кажи му го истото на куртонов што ми го кажа мене во ПП и нека ми се симне од курот. Умоболен е татко му што не го издркал!!!

Од кај ќе знае навивач на екипа која губи од Ријека, како е да се победи Реал на Бернабе?

Ај брат жити све заврши за днска, ти кажав легни одмори, барем со нас не се фаќај за ЛШ, види со Цобе, и он ќе ти го плесне триплетето у фаца и исто на спиење ќе фати.

Пикни си ги у аналниот отвор тие преварантские 30-40 титули у серија а и купот за кои се докажано обележани за цел живот, и седи си мадро!!

Не го мери курот со ЛШ факти, неможеш, ќе изгубиш као навијач на Јуве, секогаш и секаде.

Плус постар, леле леле што све немаш претпрено, од Рикен, преку Мијатовиќ, па Шева, па Меси, па Кики, кој се и се нема наредено на курвата у ЛШ.

Селтик, Флора Талин, и Јуве биле и ќе останат домашно првенство фраери !!

Ај брат жити све заврши за днска, ти кажав легни одмори, барем со нас не се фаќај за ЛШ, види со Цобе, и он ќе ти го плесне триплетето у фаца и исто на спиење ќе фати.

Пикни си ги у аналниот отвор тие преварантские 30-40 титули у серија а и купот за кои се докажано обележани за цел живот, и седи си мадро!!

Не го мери курот со ЛШ факти, неможеш, ќе изгубиш као навијач на Јуве, секогаш и секаде.

Плус постар, леле леле што све немаш претпрено, од Рикен, преку Мијатовиќ, па Шева, па Меси, па Кики, кој се и се нема наредено на курвата у ЛШ.

Селтик, Флора Талин, и Јуве биле и ќе останат домашно првенство фраери !!
Не е докажано за тие три-четириесет. Тоа е исто ко јас да кажам дека Милан ги наместиле титулите у ЛШ. Избаци доказ за местењето па тогаш влагај со ретардиран муабет дека се местени. Милан е трипати обележан за местење, двапати исфрлен у Серија Б и еднаш му се одземени бодови. Немој, жити се за местење ти да збориш, немој...

Плус јас не сум глорихантер, фудбал гледам од забава, го поддржувам Јуве ама не се поистоветувам со успех на некојси играчи. Не ми е до толку беден животот па туѓи титули да ме прават да се чувствувам ко поголем човек. Не бе брат, све е забава а ме испунува мојот личен успех, приватен и професионален. Поистоветување со туѓ успех е за лузери.

Не е докажано за тие три-четириесет. Тоа е исто ко јас да кажам дека Милан ги наместиле титулите у ЛШ. Избаци доказ за местењето па тогаш влагај со ретардиран муабет дека се местени. Милан е трипати обележан за местење, двапати исфрлен у Серија Б и еднаш му се одземени бодови. Немој, жити се за местење ти да збориш, немој...

Плус јас не сум глорихантер, фудбал гледам од забава, го поддржувам Јуве ама не се поистоветувам со успех на некојси играчи. Не ми е до толку беден животот па туѓи титули да ме прават да се чувствувам ко поголем човек. Не бе брат, све е забава а ме испунува мојот личен успех, приватен и професионален. Поистоветување со туѓ успех е за лузери.

Прво: Имаш беден живот:pusigo:
Второ: Немаш повеќе од 12 години, не фолирај за некаков професионален живот.:гомце:
Трето: Ти гори срцето од резултатот, признај...можам да го почуствувам тоа. :ROFLMAO:
Четврто: Најголем успех во животот за тебе е што си се научил да се регистрираш на кајгана, и да пишуваш глупости.:smirce:

Нормално. Не е болен ни комплексиран ко некој ракови и смрт да посакува ради досуден пенал. Опрај се
Па некој навивачи од више години наназад третокласни тимчиња као вашите посакувака на торино , беневенто , верона ... и други да им падне авионот да ги снема како екипа пошто не можеле еден гол да им дадат па сеа ти види

@Клипче
Еве го два поста погоре дебилот заради кој ме опоменуваше. Можеш и него од кур да ми го симнеш. Козоебач ќе ми кажува каков живот сум имал. Место да си општи со животинките таму у штала и да не се меша у народ, на него уште интернет му дале.

Нели ви е срам да го нервирате? Човекот го оставивте без спиење.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom