- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Беше на дополнителна? И кога беше на интервју?Ne beh na proverka od polozitelno potpisan pravo
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Беше на дополнителна? И кога беше на интервју?Ne beh na proverka od polozitelno potpisan pravo
Еве овој го пратев чера не беше потпишан
денеска потпишан
Беше на проверка од вицепрезидента
8588/2016
Podpredsedatelot ne podpisuva ukaz samo za izdavanje na novi drzavjanstva...tuku i za eden kup drugi raboti...zatoa broevite na ukazite za drzavjanstvo ne odat po redosled(mislam bese 2,6,8,13,17,24,27)...a za katastrofa sekako e katastrofa rabotataШто е ова 24 укази за 3 месеци на еден грст луѓе, лани која беше и официјално најлоша година за државјанства (1150 за македонци за цела 2017г.) за последните 3 месеци од 2017г. беа потпишани 42 укази на вкупно 1223 лица. Епа види сега колку ја "олеснале и откочиле" работава, КАТАСТРОФА...
Сега кај да е ќе излезе отчетот за јан/феб/март, на секои 3 месеци праат па ќе видиме точни бројки, ама ова не ме радува воопшто.Podpredsedatelot ne podpisuva ukaz samo za izdavanje na novi drzavjanstva...tuku i za eden kup drugi raboti...zatoa broevite na ukazite za drzavjanstvo ne odat po redosled(mislam bese 2,6,8,13,17,24,27)...a za katastrofa sekako e katastrofa rabotata
Cestito neka ti stole ti zavrsi rabota sega gazi tam kade trebaEve na mene denes mi e potpisan neka mi e so sreka
Blagodaram mnogu i ti sto pobrzo da si docekas kako meneCestito neka ti stole ti zavrsi rabota sega gazi tam kade treba
Cestitoo ...kolku vreme posle intervju dobi potpis ?Eve na mene denes mi e potpisan neka mi e so sreka
Ч Е С Т И Т О !Denes i mene mi e smenet statusot potpisan mi e ukazot intervju vo Sofija na 31.10.2016, od 14 dekemvri 2017 sum na polozitelno i cekam na potpis (ne bev na proverka od viceprezident) i denes konecno ova...mnogu srekja na site
So sreka neka ti e. Ajde uste malce i moeto brojce... ako odat po redEve na mene denes mi e potpisan neka mi e so sreka
Cestito i od meneDenes i mene mi e smenet statusot potpisan mi e ukazot intervju vo Sofija na 31.10.2016, od 14 dekemvri 2017 sum na polozitelno i cekam na potpis (ne bev na proverka od viceprezident) i denes konecno ova...mnogu srekja na site
Нaјверoјaтнo еден укaз сoдржи пoвеќе препискиKako moze Stolee i Diva07 da imaat ist broj na ukaz?