Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што неутралец си ти со слика на Реал и ник Реал? Ретардираност 10000%За фанови на Баерн и Барса не беше пенал, или уствари беше ама не се свири у 93 ...
За Милан, Интер фанови чист пенал поготово дека е 93 мин.
За нас неутралниве анкета да се преброиме било или небило пенал![]()
не ми е јасен начинов на која бараш ти логика дека утакмицава е предмет на некаков заговор па се објаснуваш ко демек крајно дискутабилна е ситуацијата. де факто си имаше пенал, е сега шо овај си го намести то е друго.Абе тоа ти го реков.
Роналдо идеше на пенал во прво, пак у второ, не му свирна. Ако судијата беше решен да пројде Реал по секоја цена како што наметнувате, ќе ги свирнеше тогаш, ќе дадевме гол и немаше да дојде веројатно (!!!) до ова. Сигурно братов не си рекол ќе чекам до 93 ако ЕВЕНТУАЛНО има ситуација за пенал па тогаш ќе ја свирнам...
Резултатот 0-3 беше активен 30+ минути, за тоа време можеше да даде црвен, да свирне пенал во корист на Реал, како што правеле порано во користа на некого... А не да чека до последната минута. Да беше ова единствена прлика за пенал и да го свирнеше, пак ќе ви држеа тие муабети ИАКО ОВА БЕШЕ ЧИСТ ПЕНАЛ, ама имаше најмалку 3 сумливи одлуки шо не ги свирна низ текот на мечот...
i sega sto zaklucuvame prvo go butna pa stigna do topkata benatija ili ja pogresno gledam
А што неутралец си ти со слика на Реал и ник Реал? Ретардираност 10000%
Хајлајтс:
- Пенал било, ама не требало у 92 да се суди
- Васкез немал намера гол да даде
![]()
не ми е јасен начинов на која бараш ти логика дека утакмицава е предмет на некаков заговор па се објаснуваш ко демек крајно дискутабилна е ситуацијата. де факто си имаше пенал, е сега шо овај си го намести то е друго.
Сечено, лепено и монтирано...тоа е заговорот што друг го тера, дека Реал морал со судии да пројде понатаму.
Ако ова не ви е пенал, не знам...
Два контакта има, ем гурање од позади ем после дур ја закачува топката го рога и Васкез у гради...