Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
и шо ако играт со прв тим ? Фереира не се без нозе, ги гледав со Бенфика до 80 не можеа гол да му дадат, Порто го победија, не се отепани до толку.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok

Ne mi e zborot dali sea ke tepaat Sporting ili ne, da ne ja dadevte informacijata tuka nemashe voopshto da izugram tip na taa utakmica. :)

Епа се ќе беше ок ама ете сите играт, зато напиша некој не е за залетвање на ситно да се проба. И да играа со б тимот кој гарантира дека нема да победат ? На своја рака си ја пишавме и то е

Ме зезнаа Ливерпул и ПсЖ со нивното нерешено за 3.900 ден ....:D Фатив неколку на услов,во стуб се испаадна освен тиквариве Ливерпул и Псж.Се жалам вака зш втор пат вака неделава по ред.....:LOL:

тамам на време ја фатив
fe2a63aef0d53fb2e1ef4124bf763085.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

тамански

Имавте време за исправак, од кога соопштија дека цел тим ќе игра коеф во копачката си седеше 1.65 за Спортинг
Најјаки се овие после утакмица како печурки шо никнуват [emoji1] Чекат за да заврши да има шо да напишат тука

Jakite Strongesti,nemozat gol da i klaat na Bolivar ..celo vreme napagaat,imaat posed i sansi,ali dzabe ..Orlando za 8min 3 gola klaj ..a bi cekal uste samo Limon gol za 17+K ..

Kaj има најголем коефициент за Сити да иде понатака, има некој гледано?

Лани се лапна на Барса-песеже некој денар на иде даље 10кв и 7+ 10кв.Така да и денес може да се испробаат голчиња и иде даље :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom