Во Последните новости кои ги објавив јасно напишав што ми кажаа:
Преку: мајка, татко, брат, сестра и со стари документи. Тоа поминувало и тоа и Јотова потпишувала. За други исклучоци НЕ МИ КАЖАА, така да не можам со сигурност да зборам за тоа!
Не кажав нигде ништо друго.
Веројатно тие таму прават селекции, даваат некому приоритет итн... Така да очекувам да наскоро на сите им дојде редот. Не шпекулирам ниту ова го измислувам, ви кажувам мене што ми кажа проверен човек којшто не ме лажеше ниту пред 1, 2 или 3 години за состојбата каква што беше во моментот а така би секогаш на крај, па еве и сега. Пак ќе кажам, дај боже да е така па сите да се офајдиме зашто веќе премногу се чека и тие во Бугарија ептен имаа закочено. Ама како што тера политиката би требало и уште повеќе да се забрзува, ајде за тоа да не зборам каква политика, тоа е веќе друга тема
А тука што има негативци, има, обично има многу безработници коишто киснат на форум и умот им е оптеретен со ова. Не дека сите што сме во ова не се замараме, се замараме и тоа како, нормално, ама ако некој ноторно шири негативна енергија не е оправдано зашто: ете тоа е законот, ете тоа се условите, кој ги исполнува нека тера процедура и нека чека! Тоа секој нормален човек би ви го кажал. Тоа е Балкан јбг