PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.495
Why not ... живеам во Скопје град во кој живее пола МКД и град кој веќе долги години наназад е двојазичен и не гледам никаков проблем во тоа не знам што толку скокате како петли поради тоа што имало мултијазични натписи пред болниците, школите, министерствата, на автобусите, на патоказните табли и.т.н.Двојазичноста за тебе е во ред?
Јас како Македонец во двојазично Скопје никој не ми бара и не ме тера да учам Албански јазик, е сега ако имам јас желба да го научам овој јазик или дел од овој јазик тоа си е моја лична желба, а не нешто што морам да направам ![DOUBLEPOST=1522247450][/DOUBLEPOST]Околу двојазичноста а што мислевте вие дека ДПМНЕ немаше да гласаат за овој закон ... и СДСМ и ДПМНЕ се иста боранија само што ДПМНЕ се лицемери и лажни патриоти кои глумат патриотизам онака за пред народ а инаку се би прифатиле, секакви отстапки би направиле и би коалицирале и со ѓаволот за да бидат на власт, од друга страна па СДСМ точно дека не се патриоти но не се ни фалат и чукаат во гради дека се патриоти како што прават ДПМНЕ веќе 3 декади ![DOUBLEPOST=1522247682][/DOUBLEPOST]Хаха еве ги на дело патлиотите, лицемерите, вртикапите, давајгазите...
http://infomax.mk/wp/потпретседателот-на-вмро-дпмне-никол/
Последно уредено: