@Fredy GuarinИмам љубовен проблем,имам вереникот он ми забранува некои работи и љубомори а он дека е машко,така ми кажува дека е машко може он да правел што сака и да го сменам вереников пак ќе налетан на таков љубоморен,чаре??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Fredy GuarinИмам љубовен проблем,имам вереникот он ми забранува некои работи и љубомори а он дека е машко,така ми кажува дека е машко може он да правел што сака и да го сменам вереников пак ќе налетан на таков љубоморен,чаре??
Зборено е со брат и[emoji16],и он има кренато раце од нејзе.
Не е точно,не ги лажи луѓетоЗборено е со брат и[emoji16],и он има кренато раце од нејзе.
Секави има мене еднаш една ми се наљути што не сум и бранел да се гледа со други машки...она излегува и мене ми вика да и забранувам...и ми се дереше дека не сум бил љубоморен! Се и сешто има...јас сум имал спротивен проблем.Ја знам дека вие машките не сте цвеќе за мирисање и вие пишувате со која сакате а ние несмееме?? Дај молимте и лајкнувате на секоја[DOUBLEPOST=1522110620][/DOUBLEPOST]Имам љубовен проблем,имам вереникот он ми забранува некои работи и љубомори а он дека е машко,така ми кажува дека е машко може он да правел што сака и да го сменам вереников пак ќе налетан на таков љубоморен,чаре??
Уште дека сакаш да се дупиш со 2ца одеднаш му неам спомнато.Не е точно,не ги лажи луѓето
Не е твоја работа и не ми се мешај во мојот живот[DOUBLEPOST=1522160307][/DOUBLEPOST]Уште дека сакаш да се дупиш со 2ца одеднаш му неам спомнато.
Ако на тоа мислеше коа викаш дека лажам....
Таа твојата е една од 1000,сите девојки мразат љубоморни дечковциСекави има мене еднаш една ми се наљути што не сум и бранел да се гледа со други машки...она излегува и мене ми вика да и забранувам...и ми се дереше дека не сум бил љубоморен! Се и сешто има...јас сум имал спротивен проблем.![]()
И јас не сакам љубоморни жени...Таа твојата е една од 1000,сите девојки мразат љубоморни дечковци
Моја е,ми ја брукаш населбата на форум.Гледаш - кога и да се избламираш,мене ме тагнуваат.Не е твоја работа и не ми се мешај во мојот живот[DOUBLEPOST=1522160307][/DOUBLEPOST]
Таа твојата е една од 1000,сите девојки мразат љубоморни дечковци
Моја е,ми ја брукаш населбата на форум.Гледаш - кога и да се избламираш,мене ме тагнуваат.
И ние тие во маало што сите ги поминаа за дрољи ги рачунавме.Кога бев 6-7 години и си играв пред зграда, имаше деца што на секоја караница се закануваа дека ќе ги викнат мајка им или татко им. Не знам за тебе, ама таквите ги сметавме за кукавици и не си игравме со нив.[DOUBLEPOST=1521922901][/DOUBLEPOST]
Не коментирав што правела девојката. Тоа требало дечкото да го расчисти со неа, а не да се бламира пред нејзините родители.
Ама тоа се тие нови дечки: сок не плаќаат, делат сметка за кафето, сексуалните проблеми очекуваат да им ги решат родителите на девојките... Страшно!
Ако е вистина ова јас ќе бидам едниот. Другиот сама нека го одбери.Уште дека сакаш да се дупиш со 2ца одеднаш му неам спомнато.
Ако на тоа мислеше коа викаш дека лажам....
Ама кој е крив? Ја не,ти прво се замеша,ти прво рече дека ме знаеш,дека знаеш кој ми е брат[DOUBLEPOST=1522188808][/DOUBLEPOST]Моја е,ми ја брукаш населбата на форум.Гледаш - кога и да се избламираш,мене ме тагнуваат.
Сам се нудиш хахахаАко е вистина ова јас ќе бидам едниот. Другиот сама нека го одбери.
Јака населба оваа![]()
Која е таа ЛангелинаСовет до жениве на форумот:
Ако ги слушате глупостиве на Лангелина, ќе останете стари исфрустрирани моми
пс: Или ќе фатите некое шмокле без свое јас како неа и ќе му командате![]()