ти ги пушта ли 4К филмовите от уесбето,мене ФУЕГОТО и ТЕЛЕФУКЕНОТ не???
Ако ти е 4к телевизорот, ќе ти ги пушта филмовите од усб така, иначе не. Во упаството за употреба ви пишува кои формати и во која резолуција ги пушта телевизорот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти ги пушта ли 4К филмовите от уесбето,мене ФУЕГОТО и ТЕЛЕФУКЕНОТ не???
оф оф непрашав и незнаев дека тоа така функционира,значи мора 4К да е тевето...Ако ти е 4к телевизорот, ќе ти ги пушта филмовите од усб така, иначе не. Во упаството за употреба ви пишува кои формати и во која резолуција ги пушта телевизорот.
ne ni moze da gi pusti, bidejki neee Ultra hd odnosno 4k,ти ги пушта ли 4К филмовите от уесбето,мене ФУЕГОТО и ТЕЛЕФУКЕНОТ не???
Се продавааhт некаде во Македонија Mi телевизори?
А постои ли можност за набавка во Мкд упатен ли си?Kolku sto znam dosega nema vo MK. Inaku histore e oficijalen uvoznik na MI proizvodi, no i tamu nema MI TV.
Се продаваат некаде во Македонија Mi телевизори?
Како тоа името ТЦЛ а Ми телевизори?Има ,само што не се вика Мi туку TCL го има во Шити Мол најгоре карши синеплекс Сони продавница таму има TCL
http://www.tcl.eu/en/
Sent from my iPad using Tapatalk
Како тоа името ТЦЛ а Ми телевизори?
како пошкарт?на што да се пази?ФУЕГО една производствена линија или чинат или не!!Fuego 40fg3305 ти е супер избор. Новиве се многу убави, само треба да се пази. Тој што е исто фуего 3705 иако делува бројката поголема телевизорот е пошкарт и треба да се избегнува.
како пошкарт?на што да се пази?ФУЕГО една производствена линија или чинат или не!!
за QWART барем имаат 5год гаранција ке ти го поправаат беспари,единствени тв со 5 год гаранција другото е се со две год.а за две год.тв неможе да откаже едино да ти го е“***би електро со превисок напон....Фуего, Вивакс, Паоло, СТ, Куарт, Нео и сите останати фалсификат брендови НЕ ЧИНАТ !!!
Купи си Филипс или Панасоник ако сакаш квалитет за евтини пари, во спротивно ЕлЏи, Самсунг, Сони и Грундиг се синоними за квалитет добиен врз принципот колку пари = толку музика.