Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ma placas li to i kom drug player ti radi daj neka slika da vidimo.Eon lista. Nije poenta u slikama vec u tome sto kazu da ne radi u vlc. Radi u kojem god player-u. I onda se svadjaju oko restrimerskih listi a ne postoji bolja lista od legalne.
Sta se tu vidi?Tko pogodi o kojoj je listi rijec dobije listu
![]()
Nisam rekao da placamma placas li to i kom drug player ti radi daj neka slika da vidimo.
Stvarno dobra lista. Steta sto je mi "obicni smrtnici" ne znamo upogoniti.Eon lista. Nije poenta u slikama vec u tome sto kazu da ne radi u vlc. Radi u kojem god player-u. I onda se svadjaju oko restrimerskih listi a ne postoji bolja lista od legalne.
naravno da radi to je veliki operator zasto bi neradil,a zasto ti si stavil ovi slike- hvalis li se zajebavas li ni sta si htel reci.Nisam rekao da placam. Poenta je da radi.
Znam ja zasto bi ti voleo da slikam jos koji put ali nema nista od toga.
Pa otkako je majsta sahranio listu kazu da Eon ne radi van browser-a. Mozda ne razumes sta hocu da kazem? Radi.naravno da radi to je veliki operator zasto bi neradil,a zasto ti si stavil ovi slike- hvalis li se zajebavas li ni sta si htel reci.
Mene je oduševilo kako radi -72 sata, još svi kanali unazad sa odličnim kvalitetom. Još da ubace arene i nema dalje.Eon lista. Nije poenta u slikama vec u tome sto kazu da ne radi u vlc. Radi u kojem god player-u. I onda se svadjaju oko restrimerskih listi a ne postoji bolja lista od legalne.
to smo videli vec 100 stranica ovde nazad ako prelistas bilo je isto slike i bilo sta,sad se javljas tu i ti ponovo pocines da pricas da radi .Pa otkako je majsta sahranio listu kazu da Eon ne radi van browser-a. Mozda ne razumes sta hocu da kazem? Radi.
Ne razumes ocigledno. Nadji mi i jednu listu gde idu sk8-sk10. Za sada ne idu ni u jednoj sem kod sbb-a.to smo videli vec 100 stranica ovde nazad ako prelistas bilo je isto slike i bilo sta,sad se javljas tu i ti ponovo pocines da pricas da radi .
Pa imas dve stranice iznas, SK u VLC..Ne razumes ocigledno. Nadji mi i jednu listu gde idu sk8-sk10. Za sada ne idu ni u jednoj sem kod sbb-a.
Ja nisam video da je neko napisao da sbb ide van browser-a a ti ako nadjes takav post posalji mi link.
Eon lista. Nije poenta u slikama vec u tome sto kazu da ne radi u vlc. Radi u kojem god player-u. I onda se svadjaju oko restrimerskih listi a ne postoji bolja lista od legalne.
ma razumem mnogo dobro sta hoces i stremove sa bili objavleni ovde i sve .Ne razumes ocigledno. Nadji mi i jednu listu gde idu sk8-sk10. Za sada ne idu ni u jednoj sem kod sbb-a.
Ja nisam video da je neko napisao da sbb ide van browser-a a ti ako nadjes takav post posalji mi link.