Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
znaci samo ljubomora nista više. ok. iliju88 isto neznam. ali cini mi se ok. isto sam mu posla. nije me uopce briga od kad je clan na kajgani
Pa svaki dan mu saljete po neku listu,stvarno ste smesni,pa sutra ce opet traziti i opet sutra i sutra i sutra i tako u nedogled...vredjate ljudima inteligenciju...nista vise...

ima nacina, ali je posao, to je astra realay (BULSATCOM) verovatno reklamno dok je otvorena, sammo sto sredis listu , vise ne radi , snimi .tx fajl pustaj kroz mrezu i gledaj dok ima
Ogorelica u pravu si zeznuo sam se vidim astra a mislio da nije kompletna..tako mi se cinila na prvi pogled:D

Pa ne bese bas promotivna. Jas taa lista ja imav 4-5 meseci. Ama sega e mrtva:popce:

i da. torpedo... one arene fhd sto si pitao nedavno. arene fhd srb nalaze se u bitki. neda mi se sada stavljat slike. upali pogledaj (ako imaš). bas ih i nije tesko naci, kao što kaze šota. i sve su fhd od 1 do zadnje.

Elta 2,освен во битка,во која друга листа ја има?[DOUBLEPOST=1522070034][/DOUBLEPOST]Мислам на оние "поедноставните" за скенирање.

Последно уредено:
i da. torpedo... one arene fhd sto si pitao nedavno. arene fhd srb nalaze se u bitki. neda mi se sada stavljat slike. upali pogledaj (ako imaš). bas ih i nije tesko naci, kao što kaze šota. i sve su fhd od 1 do zadnje.
Odakle meni bitka :confused: ako ima super - naravno govorim o SR arenama.

Vidio sad da ima, kad sam ja pitao nije bilo
gJ784eL.png

jedino što su ove moje malo brže - premda meni to nije bitno
gDSIGVt.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom