- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Ne se glupiraj 1.35 poklon, ja poprvo bi odigral na Tiafoe odkolku na Berdych
Dobro igraj na Tiafoe. Ama ne samo so zborovi, uplati go. Jas ke stavam kesh na Berdih

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se glupiraj 1.35 poklon, ja poprvo bi odigral na Tiafoe odkolku na Berdych
I sega primer da dojde nekoj shto ne razbira fudbal, da ti go prochita postov ke se uleta i ke stavi pari na Chelzi gledajki go tvojov samouveren post. A u realnosta, daleku od siguren kec, daj mi barem 2-3 prichini zoshto mislish deka ke tepaat? Zoshto ne igra Kane?! 0 forma imaat Chelzi, neznaat kaj teraat posledniov period, on za tovarenje zbori..Челзи во недела игра против Тотенхем товарете ја 1@2.2 коеф.
Битна утакмица за Челзи за борба за Лш наредна сезона јас ке ја уплатам за 2-3 к и на ситно ке ја пуштам 1-1 и 4+ навивачки.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Двете од шведска плус 4,5 ТПС исто плус или да дајт над 2,5 Тапара можда ке ј аиграм можда не плус 2,5Либерец х2 Карпат 2 со продолженија ле одат три со три изглеа систем 2/3 и фиксовиOvie Linkoping so Djurgarden igraat, a gleam i dvete si gi pishal, ovde 1 vikash ili ?!
Се разбира битна е ама Челзи е домакин и како домакини против Тотенхем редовно ги победуваме.A за Тотенхем не е битна?
Како бе 0 форма само на резултати го пратиш ти Челзи сигурно.I sega primer da dojde nekoj shto ne razbira fudbal, da ti go prochita postov ke se uleta i ke stavi pari na Chelzi gledajki go tvojov samouveren post. A u realnosta, daleku od siguren kec, daj mi barem 2-3 prichini zoshto mislish deka ke tepaat? Zoshto ne igra Kane?! 0 forma imaat Chelzi, neznaat kaj teraat posledniov period, on za tovarenje zbori..
Се разбира битна е ама Челзи е домакин и како домакини против Тотенхем редовно ги победуваме.
И плус Конте е подобар тренер од Покетино.
Можеби во право ке си ама јас сум убеден дека ке победиме во недела.Дечко знаеме дека си фан на Челси и навиваш за нив,во кладилница второ основно правило ти е никогаш не играј на емоции и твоја екипа.
Се разбира битна е ама Челзи е домакин и како домакини против Тотенхем редовно ги победуваме.
И плус Конте е подобар тренер од Покетино.
Заборавив да спомнам и Кане нема да им игра ама како и да е не мора никој да уплати за мене секако вреди тоа 2.2 да ги одиграм па за тебе и другите играјте контра ако сте толку сигурни.Значи на двете екипи му треба така да аргументот на Челзи му треба не вреди. Тоа дека Конте е подобар менаџер од Покетино, прво е скроз субјективно, второ потполно ирелевантно за кладењето. Останува тоа дека Челзи е домаќин, ама од друга страна Тотенхем е поквалитетна екипа од Челзи, и во многу подобра форма. И кога ќе се земе се во предвид, дали се исплати 1 на Челзи за 2.2, па уште и да се товари?
Може и ќе биде 1, се е можно, ама толку безвреден коефициент одамна не сум видел.
Заборавив да спомнам и Кане нема да им игра ама како и да е не мора никој да уплати за мене секако вреди тоа 2.2 да ги одиграм па за тебе и другите играјте контра ако сте толку сигурни.
Ке видиме во недела како ке заврши па кој бил во право.
Баш поради тоа треба да се бркаат изненадувања мождаВеќе сите првенства влегуваат во завршна фаза, многу нелогични резултати ќе има особено кај екипите кои што не им се потребни бодови. Во Шпанија скоро се е готово ништо нема за типување, уште Барса да си завери титулата само.
Jas barav kontraargumenti, ama ne zoshto mislam deka nema da tepaat Chelzi, tuku zoshto bateto kazha deka treba da se trpaat pari i da se tovari i neznam ushte shto.За муабетот од пред пар страни уназад: Челзи не би требало да изгуби од Тотенхем.
Објективен е муабетот крајно. Долги долги години Челзи дома нема пораз од Тотнем. Првата на Вембли беа подобра екипа и победија. Тотенхем без Кејн се друга екипа.
Плус ете во последните 7 меча само една победа има Тотенхем над Челзи. Плус Челзи ако не победи (па дури и со реми) може слободно да се пакува за Лига Европа а на Тотнем му одговара и реми.
Не викам дека ќе е кец, само кажувам зошто некој би ја играл кец, пошто немаше контра аргументи пред некоја страна
Плус Челзи баш влегоа во добра форма на домашен терен во последните 4 меча дома имаат 3 победи и 1 реми (со Барса) и скор од 10 дадени гола и само 2 примени.
Ако веќе некој сака да ризикува на кец..што да не.
Али фала богу дека е утакмица што е за избегнување освен ете ако не си фан на некоја од екипите (ма да баш тогаш особено би требало да е за избегнување)[DOUBLEPOST=1522088915][/DOUBLEPOST]
Баш поради тоа треба да се бркаат изненадувања можда![]()