AAbrat
- Член од
- 28 октомври 2015
- Мислења
- 733
- Поени од реакции
- 1.674
Пред 10 години 10 души екипа скејтери бевме во Охридов од кој 9 се отселија само јас тука останав ама не возам сега .Охрид иста приказна.
Пред 10 години 10 души екипа скејтери бевме во Охридов од кој 9 се отселија само јас тука останав ама не возам сега .Охрид иста приказна.
па сам така е, кај ќе идешПред 10 години 10 души екипа скејтери бевме во Охридов од кој 9 се отселија само јас тука останав ама не возам сега .
Скопје главен и најголем град пола е отселен надвор ... добро е тоа што голем дел на провинцијалци особено од исток доаѓаат тука за да работат инаку приватњациве ќе немаат доволно работна снага за секојдневните бизнис потреби !Пред 10 години 10 души екипа скејтери бевме во Охридов од кој 9 се отселија само јас тука останав ама не возам сега .
Со тек на време ДУИ со Ахмети или без Ахмети на чело на партијата пак ќе си се вратат во прегратките и скутот на ДПМНЕ !vidi go i ovoj vmrovecc bil, vidi kako zbori za evropskite DUI
https://civilmedia.mk/hajredini-aahmeti-pravi-se-za-da-go-spasi-gruevski/
Ова повеќе ми изгледа како очајнички обид на сдсм-овците да си се исперат пред своето гласачко тело после гасањето на Тиранската платформа што ја немаше.....vidi go i ovoj vmrovecc bil, vidi kako zbori za evropskite DUI
Би те корегирал само за последната реченица, алчни за власт, моќ и пари и тоа без усул!”Ова повеќе ми изгледа како очајнички обид на сдсм-овците да си се исперат пред своето гласачко тело после гасањето на Тиранската платформа што ја немаше.....
Почнаа веќе преку нивните куртончиња да ја серат ДУИ,демек не сме ние лошите овие не уценија.
Не сме ние неспособни,не ни даваат да работиме,а година се на власт и освен рушење на споменици и барок ништо не видоа луѓето од нивните планини и долини што ги ветуваа.
Нема што да се обвинува ДУИ,они и со ВМРО ова го правеа,тоа е политика,трагедијата на ова изживување врз македонскиот народ ја барам врз македонските политичари алчни за власт што не знаат да кажат НЕ.
ај потсети се, пред парламентарни еднаш кога Аљи им кажа, дека се уште памтат албанците како СДС 1998 утепа албанци што протестираа кај Мала Речица, за да се дозволи факултет на албанскиvidi go i ovoj vmrovecc bil, vidi kako zbori za evropskite DUI
Како бе друже не гледаме?Скоро 5.000 страни се пишува како сите не газат како пикавци и ни се мочаат на достоинството.Најтажно е што родот свој е најжесток,ти плука до десето колено и во очи ти вика дека курот го заболе за твоите и неговите корени.Како си бил лош,гад,нациста ако пружиш бар малце отпор кон оној што ти посакува да те снема од земјината топка.Знaеш штo е нaјтрaгичнo? Тoa штo oд тие у пoследнo време штo зaминувaaт пoвеќе oд пoлoвинaтa се финaнсиски сoлиднo пoткoвaни,изгледa имa нештo пoстрaшнo и oд немaштијaтa,a ние не гo гледaме или не сaкaме дa гo видиме.
Да те бркаат десетина дивјаци кои сакаат да те линчуваат тогаш да те видам дали ќе гледаш каде возиш.Ретардо, кои се шансите во улица од 60 м долга, 5-6 м широка, да удираш несреќно врз семејството со кое си имал рчка кое доаѓа од спротивната насока од колата, во добра осветлена улица?[DOUBLEPOST=1521494063][/DOUBLEPOST]
Имаме различни морални вредности, тоа е јасно.
Епа сам не се вози бе брат ненормален ќе те направат во нашава државичкаПред 10 години 10 души екипа скејтери бевме во Охридов од кој 9 се отселија само јас тука останав ама не возам сега .