Буџет?Zdravo , preporacajte mi inverter za 45-50 m2 ? Fala
Hahaha jas bas si go mislev istoto. Ali sta je tu je.Interesni nesta se slucuvaat na forumov.
Se pojavuvaat novi profili,do sega zabelezav nekolku,i prvo mislenje im e na temava :kazete klima za x m2. I spontano se pojavuva kineskiot klan i besplatno si gi reklamira tezgerinjata.
Isto kolku spontano sto politicarive vozat tocak i slucajno gi cekaat 20 fotoreporteri
Panasonic VZ12SKE.Zdravo , preporacajte mi inverter za 45-50 m2 ? Fala
Fujitsu ASYG18LFCPanasonic VZ12SKE.
go ima ovoj model kaj nas.?Panasonic VZ12SKE.
Ок, по цена да испаднам наивен!Zdravo , preporacajte mi inverter za 45-50 m2 ? Fala
Ne bi se soglasil za klima od 12000btu za prostor od 50m2 posebno ako se raboti za kujka I toa bez izolacija.Panasonic VZ12SKE.
Па таа грее колку 4 х 12ки.Ne bi se soglasil za klima od 12000btu za prostor od 50m2 posebno ako se raboti za kujka I toa bez izolacija.
Tuka treba da igra nekoja 5.5ka za da bide na sihurno.Zdravo , preporacajte mi inverter za 45-50 m2 ? Fala
Gabe ne go izmislile BTU I go vovele kako presmetka britancite zatoa si ima I presmetki I parametri na rabota na sekoja klima I klasifikacija na samata klima. Kolku I da e jaka ne bi bila vo ist rang so 18kbtu. Gi gledav spec. na klimata I dobra e ama zatoa I cenata sigurno e golema, sepak moe mislenje e toa deka ne e dobro za takov prostor posebno so toa so I samiot kompresor bi se optovaruval dopolnitelno a so toa I bi se namalil vekot na samata klima.Па таа грее колку 4 х 12ки.
Sto ke ti e pa tebe vakva klima do -35C koga uvek zboris nasite zimi bile topliPanasonic VZ12SKE.