Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Vistinata e site partii dosega sto bea na vlast imaa edna cel samo da kradat I bankarskite smetki da si gi polnat, no ovaa segasna vlast ne samo sto ne kradi tuku I drzavava I narodov I imeto ni go prodade, ne zapustia, narodov I drzavava ja unistija, spasot ni ostana samo vo begajne od tatkovinata, Bugarija barem ti pomagaj posledna nadez ni si
Da takae ne unistija ovie na celo I imat tolku golema omraza sprema narodot toa e cudo

Inace temava e bugarsko drzavjanstvo da ve potsetam "patrioti" a ne stab na dpmne, ne ja trujte temava i admin reagiraj ti se molam. Imajte hubav den.

Da znae celiot narod vo makedonija deka samo zaradi niv segasnata vlada za da kradat tie na nas ne ni dabat pasos I ni gi utrujaa nasite dusi neka znaat site tie se licemeri sinovi na satanata[DOUBLEPOST=1521388136][/DOUBLEPOST]Ke pomine vreme bugarskata vlast ke vide so kakvi lazgovci si ima rabota ke se pokae za segasnata sitiacija no za nas sto sega cekame ukaz ke bide kasno
stom cekas ukaz i ke dobies,sto e preblemot,strplenie

Problemot e sto 1 godina sam na polositelno 9 meseci sam na proverka kaj viceprezidento so proisfot preku brat I nema da mi potpisat a zlivoto na mojte deca izmaceni zavisi od th oj pasos takvi kako mebe ima mnogu[DOUBLEPOST=1521389941][/DOUBLEPOST]Debeska sedan pisuvam I solzite sami mi tecat kojvsaja neka secraduva na mojat maka

Problemot e sto 1 godina sam na polositelno 9 meseci sam na proverka kaj viceprezidento so proisfot preku brat I nema da mi potpisat a zlivoto na mojte deca izmaceni zavisi od th oj pasos takvi kako mebe ima mnogu[DOUBLEPOST=1521389941][/DOUBLEPOST]Debeska sedan pisuvam I solzite sami mi tecat kojvsaja neka secraduva na mojat naka
aman be drugar,nee lesno znam,aj belki ke dobies,belki ima gospod i za tebe[DOUBLEPOST=1521390180][/DOUBLEPOST]
aman be drugar,nee lesno znam,aj belki ke dobies,belki ima gospod i za tebe
preku brat neti davat

Da preku brat ne mi davat bev vo sofija I vikat moze toj status da ti stoe si godini I viceprezidento moze I da ne ti potpise nikogas
pa oni izdavat na osnova na rodninska vrska,brat,tatko,majka i sestra se najbliska rodninska vrska,normalno preku brat i sestra treba da davat[DOUBLEPOST=1521390935][/DOUBLEPOST]
pa oni izdavat na osnova na rodninska vrska,brat,tatko,majka i sestra se najbliska rodninska vrska,normalno preku brat i sestra treba da davat
a da pro
pa oni izdavat na osnova na rodninska vrska,brat,tatko,majka i sestra se najbliska rodninska vrska,normalno preku brat i sestra treba da davat
stvarno mee zal za tebe,oti gi spomna tvojte deca i tva se odrazuva i na niv

Здраво, статусот ми е ист од Август 2017, поддадов документи во Март 2017. Ве молам за мислење уште колку време треба да чекам и што треба да пишува кога ќе треба да го земам. 20180310_001401.png

Citam tuka deka ima i proverka od Viceprezidenta...jas sum na polozitelno i cekam potpis od viceprezidenta, taka mi stoi na internet...isto li e toa ili ima razlika?

Sto e ova so prezidentov vise na proverka sve si eba majkata ne potpisuva preku brat mi idem ima bg.pasos ne znam vise sto ke sakaat:lolzz:

Последно уредено:
Ja mislim preku brat sestra tatko majka treba da potpisat vise dokaz pogolem od toa ne znam sto vise[DOUBLEPOST=1521400780][/DOUBLEPOST]Dali e ova za potpis vise krajno?

Attachments

• Screenshot_20180318-201536.jpg
    Screenshot_20180318-201536.jpg
    221,2 KB · Прегледи: 107
Последно уредено:
Ja mislim preku brat sestra tatko majka treba da potpisat vise dokaz pogolem od toa ne znam sto vise[DOUBLEPOST=1521400780][/DOUBLEPOST]Dali e ova za potpis vise krajno?
Eden drugar dobi potpis preku brat bese mu bese potpisan na 02/02/2018 čekase 4 meseca veke go zema pasosot

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom