a ovoj
http://www.anhoch.com/product/43159/xiaomi-redmi-note-5a-prime-4gb64gb-lte-dual-sim-gold
iskustvo i znaes li kade vo Mk se najeftini?
имам шаоми, види го овој, за иста цена е ама подобар телефон од тој што си го ставил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a ovoj
http://www.anhoch.com/product/43159/xiaomi-redmi-note-5a-prime-4gb64gb-lte-dual-sim-gold
iskustvo i znaes li kade vo Mk se najeftini?
пиши на Алиекспрес...моделот на телефонот и ¸¸case¸¸, ќе ти извади еден купdecki kade prodavaat asalni zastitni futroli od onie za izvlekuvanje za 5.5 inci telefon? Nigde nema, samo na otvaranje ima ili nekoi cklj kvalitet ama do 5 inci.
ili neso pametno od ali da naracam pa ne znam kako na angliski kako da pisam, sve onie na preklopuvanje mi iskacaat
Може да се декодира да се тргне гмаилот ...инфо на ППHuawei Y6 napraven hard reset no email adresata i pasw zaboraveni kako da ja isklucam opcijata probav preku youtube nekoj si luncer z no nisto ne napraviv ?
Пробав преку компјутер се уклучив на Гугл акаунтот, направив Restore(1 month ago) ама ги враќа само како контакти, со е-маил адреси, а не и броевите.Ако знае некој да ми помогне:
Мајка ми користеше Самсунг с5, и сега си купи с8. С5-ката го даде на сестра ми, ама она во брзање пред да смени Гугл акаунтите( од тој на мајка ми да префрли на нејзиниот) ги избришала сите контакти и броеви, па сега кога го земав јас телефонот да пробам да ги вратам, едноставно кога прави синхронизација со Гугл акаунтот на мајка ми воопшто нема контакти за синхронизирање.
Дали има некаков начин да се вратат броевите ? Во паника е жената, цела работа и зависи од тие броеви..
Најбитни ми се камерата и батеријата.
A5 2017, што ќе ти таа цигла А7. Подобро А8, S7, незнам до колку пари планираш да потрошиш.Samsung A5 ili A7
Повели:decki kade prodavaat asalni zastitni futroli od onie za izvlekuvanje za 5.5 inci telefon? Nigde nema, samo na otvaranje ima ili nekoi cklj kvalitet ama do 5 inci.
ili neso pametno od ali da naracam pa ne znam kako na angliski kako da pisam, sve onie na preklopuvanje mi iskacaat
Samsung Galaxy J5 2017 за колку пари се продаваат половни?